Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ez nem üveg, ez glastic.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
h4h01
senior tag
Üveg mi? Előrendelők azt üzenik: Találkozunk a bíróságon Mondjuk ezt nem értem, hogy van pofájuk a hivatalos oldalon is leírni, hogy üveg..Oké mondjuk aki másfél percnél többet gondolkozik rajta, az nagyjából meg tudja fejteni a titkot a tesztek előtt is, és nem rendel belőle 10 palettával..Valami szigorúbb szabályozásnak jobban örülnék, így a marketing bullshiteket illetően..
-
BiP
nagyúr
válasz 7Heads Drago #46 üzenetére
Bzmeg ezt nézni is rossz.
Értem, hogy durability teszt, ez a profilja, de ilyenkor mit érez?! -
e-newsee
addikt
válasz #10949376 #44 üzenetére
Inkább valami ilyesmi lehet. Mert ha a hajlított résznél nem üveg lenne, akkor merész (hazug) dolog lenne azt állítani, hogy hajlítható üveg a kijelzője. És a Samsung mégsem egy sufni kínai gyártó, aki a plakátra nem rajzol kávát, a valóságban meg lesz a telón 3mm körben.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
ErwinChico
tag
Sziasztok! Tudja valaki, hogy bekerül-e a Z Flip a T kínálatába? Az ügyfélszolgálatát nem tudott infóval szolgálni, de hátha van itt bennfentes. :) Köszi előre is!
Cogito ergo sum sollicitus.
-
e-newsee
addikt
Én csak a technológia részletesebb bemutatására lennék kíváncsi, mert attól, hogy vékony, attól még az üveg rideg, és törik. Szóval akkor ez tényleg egy innováció. Viszont a fizika, az fizika. A Gorilla Glass évek óta ezzel küzd, hogy csak úgy tudnak karcállóbb üveget csinálni, ha ridegebb, de akkor könnyebben törik. Mivel a mai telefonok nagy felületen használnak üveget, ezért a cég is inkább amellett döntött a GG6-nál, hogy legyen kicsit lágyabb, de cserébe rugalmasabb. Azért pl a GG5 karcállóbb, mint a 6. Márpedig ott valószínűleg a világ üvegtechnológiai Sheldon Cooperjei ülnek a fejlesztőasztaloknál.
És azért van egy furcsaság.
A Samsung az ennél kisebb innovációkat is hatalmas csinnadrattával szokta bejelenteni egy új csúcs cuccon alkalmazva először. Nem így, viszonylag csendben, egy második hajlítható készüléken. Ezt a Fold-on kellett volna eladni. Tudom, elsőnek kellett lenni, nem értek rá, de az első verzió blamája után ezzel tudtak volna nagyot szakítani. Mondhatták volna, hogy oké, az elsőt elb@sztuk, de nem csak, hogy kijavítottuk, hanem egyenesen megtaláltuk a kijelzővédelem szent grálját.
Kb a világ összes üveggyártója ezzel a problémával küzd, hogy nem sík üveget csak "formakészen" tudnak gyártani, mert utólag nem lehet hajlítgatni. Ha ezt a Samsung megoldotta mindenkinél előbb a világon, akkor az Nobel díj esélyes.
Szóval komolyan érdekel, hogy mi a titka, mert önmagában a vékonyság nem elég, ebben biztos vagyok."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
BiP
nagyúr
válasz #10949376 #37 üzenetére
Mármint akkor? Vagy a mostanról beszélsz? Az első sor elég kusza.
Az emelkedő trend a 2013-14-es mélypont óta tart, tényleg brutál módon megugrottak az árak azóta.
És most azért csodálkozom, mert rohadt drága minden, jó munkásembert nem találsz, a szar is aranyáron dolgozik, mégis pörög az egész, mindenki most akar építkezni, meg venni, amikor a legdrágább.
Pont a szomszéddal beszéltük, hogy valakinek nagyon megérheti ezt gerjeszteni, csak ugyanaz lesz a vége, mint az említett válságkor, amikor a devizahitelesek belebuktak. Csak most forintban adósodik el mindenki, de ugyanúgy nem fogja tudni kifizetni, ha adott esetben 5-10 év múlva elértéktelenedik a túlárazottan megvett lakása/háza. -
elfelejtette
veterán
És akkor jöhetnek dicsérni a 21.9:9-es képarányú kijelzőt a Samu fanok, akik teli torokból fikázták az új Sony Xperia telefonok 21:9-es kijelző arányát...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
SL-27
tag
Ha az tényleg üveg (kiderül), akkor valódi innováció. A főképernyő stabil rögzítése plusz pont (nem csúszik, nem hullámzik, mint a Razr-ben). Ezen kívül viszont egy jellemtelen, csúnya készülék. De ezt sem azért csinálták, hogy szépségversenyt nyerjen.
A bonyolultság mindenképpen erény! <> Samsung Galaxy S23+ és Watch 6
-
vodrosjozsi
addikt
Én nekem ez nagyon tetszik.
6,7 inch, összehajtva be tudom rakni a kabátomba, kényelmesen elfér a zsebemben és gondolom majd azt a kis kijelzőt os lehet zenére használni.
Jó, nem egy nagy cucc de a samsung megmutatta, hogy ilyet is tud. Nagyon baba.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Itt van a Laci kezében az üveg [link]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Kasya
nagyúr
válasz Juhaszatti #30 üzenetére
Pedig igazad lesz, mert a Samsung is üveget ír.
-
callmeakos
veterán
Nem rossz egyáltalán, bár nem hiszem hogy verné a RAZR-t. (az eredeti kérdésemre megkaptam a választ)
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Kasya
nagyúr
válasz Juhaszatti #1 üzenetére
Erre van esetleg forrasod?
-
SX Wave
aktív tag
Megtudtuk csinálni, azt kész. Jelen pillanatban ennyi ez a mobil. Majd a Z Flip2 ami remélhetőleg egy 3.5 hüvelykes kijelzőt kap. Na így már lenne értelme egy ilyen telefonnak. Amúgy egy E Ink panel is érdekes lenne külső kijelzőnek.
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
Doki42
őstag
Nem kellene, olyan retro érzésem van a csukogatástól
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
BiP
nagyúr
válasz JoeCockBill #21 üzenetére
Így meg, hogy összecsukott állapotban van egy ujjbegynyi kijelződ, ami kb. egy értesítési led funkciójával bír, tényleg nincs értelme.
Az lenne jó, ha a külső kijelző lefedné az előlapot, és óra, időjárás (akinek kell), de emailt, messenger értesítéseket röviden el is lehetne olvasni.
Akkor a percenként pittyegő telefont nem kéne percenként kinyitogatnia a népnek.
(tehát gyakorlatilag egy kicsinyíttett Fold megfelelője.) -
JoeCockBill
senior tag
fizikai képtelenség.
egyenként semmi értelmét nem látom ebben a formában az összecsukhatóságbak. ha a foldot összecsukod van egy telefonod, ha kinyitod van egy tableted. ezt ha kinyitod van egy telefood, ha összecsukod... izé. van egy összecsukott vastag valamid.új videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
-
thomas92
aktív tag
Nekem ez jobban bejön, mint a Moto. Értem én,hogy a Razr dizájnt követte a Moto, de nem tetszik a nagyméretű notch, az ujjlenyomat-olvasó elhelyezése sem, nekem a Flip korszerűbbnek tűnik. (Nem mondom,hogy a Moto gáz, de így egymás mellett, inkább a Flip.)
-
prolad
addikt
Nekem a Moto dizájn nem jön be a nagy notch és a hatalmas alsó túlnyúlás lehúzza, olyan félkész kinézete van. Értem én, hogy nosztalgiafaktor, de a régi razr dizájnon (ami szubjektív, de nekem akkor se jött be különösebben) már túllépett az iparág.
Itt nincs semmi extra és felesleges sallang, pont jó. -
Segal
veterán
+1 csak nekem S8+.
Még ha teljesen kompromisszum mentes lenne akár ez a telefon, akár az S20 Ultra még akkor is erősen elgondolkodtató lenne de mindkettőbe maradtak hibák rendesen így aztán egyelőre nálam is marad a várakozás."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
alexy92
aktív tag
Ha neked valamire nincs pénzed, attól még az nem borzasztó... Amikor 200k volt egy flagship akkor volt 15 milla egy panel, most 35 milla a panel, meg amúgy a fizuk is felfelé mentek.. 1500 euro függetlenül egy flagshipért? Szolgáltatónál 1000ért el lehet majd hozni. Szerintem rendben van az ára.
-
sohajda90
tag
A RAZR-on látszik, hogy egy klasszikus kagylótelefon modern újragondolása, jellegzetes "razr" design-nal. Ez viszont kinyitva tényleg úgy néz ki mint bármelyik mai normal mobil és összezárva sem kifejezetten szép...cserébe legalább annyira sérülékeny mint a razr. Lehet, hogy a specifikációk jobbak, de szerintem aki ezért kiad 500.000+ Forintot, azt a design és a "wow"-factor hajtja, és ahogy látom a hozzászólók 90%-a szerint ebben a Motorola jobb...
Ja és ne felejtsük el, hogy azért bár az sem egy teljesen functioning display, de a Moto külső kijelzőn legalább alapdolgokat meg a zenelejátszó irányítását el lehet végezni, ezt viszont kb. mindenhez ki kell nyitni, így valószínűleg nagyobb lesz a terhelés a hinge-n...
[ Szerkesztve ]
-
Az olyan vékony, h inkább azt mondanám lefújták üvegspary-el.
-
bali
tag
Borzasztóak ezek a telefonárak és egyben elszomorítóak is... Csak úgy repkednek a 4-500 ezer forintos árcédulák. Tudom, tudom, új technológiák meg minden, de ez akkor is durva... Azt hiszem maradok egy jó ideig még a Note8- nál....
Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Watch Active 2
-
joey04
titán
Hát külsőre bucira veri a moto.
-
prolad
addikt
Hm, nem is rossz, bár a Fold féle hajlítást jobban preferálom, de ennek is van értelme. A Moto csúnyácska dizájnjához képest határozott előrelépés.
-
törölt tag
a galaxy buds+ már nem fért el a dobozba
-
Zé.
tag
Az összecsukható kategóriában ez a flippes változat a hasznosabb.
Későbbi árcsökkenéskor terjedhet el Magyarországon.
Nekem a Motorola Razr tipusra hajazó formaterv lenne célszerűbb,
a célszerűbb kialakítás miatt.( Noch mentes kijelző, kiálló kamerapúp mentes) -
Juhaszatti
addikt
Ha jól látom a cikk nem írja, de elvileg ennek a kijelzőjén már üveg van, a Folddal ellentétben. Ez az első hajlítható kijelzős telefon üveggel, ha minden igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPHONE 15 PRO 128GB BLACK - Független
- Újszerű Pixel 8a 128GB , 2 töltési ciklus, 24 hó gari, karcmentes
- Honor Magic 6 Lite 5G 256GB 8+8GB Karc és Kopás mentes állapot Prémium Amoled Kijelző 120Hz!
- Iphone 13 128gb fekete,független
- RedMagic 9S Pro Frost White, Leading Version Makulátlan, 2 év gyári gari.!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest