- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
Hova jutott a Xiaomi.
"208 gramm
...mire ideér hozzánk, egészen biztos áthalad a 300 ezer forintos szinten"
Mindkettobol faraghatnanak -
juuzer
addikt
Szerintem ez is jó telefon lett.
Én jobban örülök annak, hogy a 108 megapixeles hülyéskedést elengedték ennél a modellnél.
-
Segal
veterán
Az én tv-m eleve nincs netre kötve tehát azt nézegethetik.
Meg ugye ha a mobilodban így is úgy is ott van az előlapi kamera akkor én csak nyerek vele ha én nem látom. Az meg ugye egyértelmű hogy azért van ott bármilyen formában is hogy adott esetben tudjon
a kormánynakképet csinálni... -
MCs88
aktív tag
Azért a kijelző alatti kamerát gondoljátok át, hogy tényleg akarjátok-e, mert ha a technológia meglesz, nem csak a telefonok kijelzője alá kerülhet be.
Vissza fogjuk majd sírni azt az időt, amikor a hitelszobában a TV kijelzője alatt még nem volt kamera, amin keresztül nézik a recepciósok ahogy mókázol az asszonnyal -
Segal
veterán
Még csak 3?
Az enyém már betöltötte a négyet is. Engem speciel az sem érdekel, ha értékelhetetlen képet fog tudni csinálni az előlapi kamera vagy ha valamilyen szinten látszódni fog a kijelzőben, még mindig ideálisabb lesz mint a "halott pixeleket" nézegetni nap mint nap
-
Black&White
addikt
TS-en már be vannak árazva: 747-837€ + shipping
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
fornettisuti #25 üzenetére
Javítva.
-
janeszgol
félisten
válasz
Black&White #23 üzenetére
En ezt nem ertem, hogy ide miert nem jon a Pro, viszont az Ultra igen. Eleg ar erzekenyek vagyunk, plusz szerintem a Pro is eleg lenne tudasban.
-
fornettisuti
veterán
a magyarországi árakat azonban még ismerjük
-
válasz
Black&White #23 üzenetére
Én 10 perccel le vagyok maradva
-
Bog
HÁZIGAZDA
Na, szerencsére nekünk is ellentétes infóink voltak, most éppen úgy van, hogy a Pro hozzánk nem jön, csak az Ultra, de abból sem sok. Aztán lehet, hogy 5 perc múlva már másképp lesz, imádok így dolgozni, tényleg...
Majd a csütörtöki videóban jól kiborulok ezen a kavaráson, meg egyáltalán a Xiaomin
-
Remélem valaki kibogozza majd ezt, hogy mi jön majd EU-ba is. Ahogy én értem van egy mi 11 lite, egy mi11i l, mi 11, mi11 pro és mi 11 ultra?
Nekem a pro teljesen elég lenne, de még az ultrán is elgondolkoznék. -
Segal
veterán
válasz
#96241664 #11 üzenetére
Nekem mindegy mert nalam az elolapi kamera miatt ez is elverzik...
A Mi12 viszont durva lehet ha minimum ezeket plusz a folyekony tele lencset es a kijelzo alatti kamerat is megkapna. Na az remek ajalnlat lehetne. Ott meg a jack es a micro sd hianyt is elneznem.
Az Ultranal viszont "jol" kitalaltak az arazast. A kozepsonek semmi ertelme. A tarhely ugyanakkora csak tobb a ram.... ha meg kell a nagyobb tarhely akkor vedd a fullost. -
hemaka
nagyúr
Oké a nagy szenzor, de ha jó xiaomi szokás szerint taknyol képszéleken, akkor sokra nem megyünk majd vele. Szóval várok egy normális tesztet róla. Habár ennyi pénzt nem adnék egy xiaomiért.
-
Örni
senior tag
Jesszus! Majdnem akkora szenzor van benne mint egy 1"-os érzékelős fenykepezőgépben?
-
törölt tag
-
válasz
Black&White #6 üzenetére
Nem örülnék neki.
Hamarosan megtudjuk.
-
Vagy ez vagy az ultra lesz a következő telefonom. Remélem B20 lesz mindegyikben és már csak a pénztárcám dönt majd. Nagyon várok már valami jó tesztet és dxomark eredményt. Addig biztos nem veszem meg míg nem lesz MA teszt is
-
janeszgol
félisten
Hogy kinotte magat a gyarto. Ahogy nezem most a kamera a fo prioritas naluk, szinte minden kategoriaban.
-
K82
őstag
Arra a kamerára kíváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest