- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
(An)Dante
őstag
válasz
Valentino K. #62 üzenetére
A Nokia már nagyon régóta gyártó bárki számára elérhető okostelefonokat. Ott van például a Nokia 5230, mely jelenleg hivatalos 2 éves Nokia garanciával 34.000 forintért is elvihető! Ezért az összegért nem sok gyártó kínál 3,2 hüvelykes, 360x640 képpontos kijelzőt, HSDPA átviteli képességet és korlátlan offline GPS navigációt. Az 5250 kevésbé jó vátel, de még olcsóbban elérhető.
A Nokia jelenleg nincs igazán jelen a felső kategóriában, még akkor sem, ha megpróbálja oda célozni egyes készülékeit.
-
blex
senior tag
válasz
Valentino K. #66 üzenetére
Ök tisztában vannak az oprendszerekkel. Kivéve a sony ericsonos kolléganöt, akinek én mondtam meg, hogy symbian van a telefonján
Iphone-osok meg becsületesen fizetik a havi 5k-t. Azt nem tudom honnan, de egészségükreÉn egy ezer forintos csomaggal folytatok túlélöharcot...
(Ja és a legutóbb a felsorolásból kihagytam egy xperia x10 mini prót)@gaben88: igen, ez sajnos így van... Mondjuk a megrögzött iphone és android fanok kipróbálás után sem változtatnak véleményt..
-
blex
senior tag
válasz
Valentino K. #59 üzenetére
Hát néha én is meglepödöm, amikor belegondolok
Egyébként illyés gyula gimnázium budaörsön -
blex
senior tag
válasz
Valentino K. #39 üzenetére
A mi osztályunk mondjuk nagyon durva
Két iphone 3G, egy 3GS, két 4, egy htc desire, egy optimus 2x, egy nokia n97, valami symbianos se, egy galaxy s, meg az omnia 7-emEgyébként a 2013-at kissé tulzónak tartom, de azért mindenki gondoljon bele, hogy nem a jelenlegi formájában kell gyöznie a rendszernek.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Valentino K. #24 üzenetére
hat igen
exkluzivabb mind egy szifon.. en pl tobb DHD meg SGS lattam mind WM7 telot [iPhone4 -rol nem is beszeleve].. peddig azok is szep felsosok meg tudnak is, arban is ott vanak.. talan azert mert jobbak latni gyakraban oket?
es ez szerinted anyira jo? [ez nem egy flegma kerdes, csak kivancsi vagyok, mi ebben a jo.. ] -
blex
senior tag
válasz
Nálunk az osztályban lassan kettö lesz, egy gyerek szimpatizál, de a mangót tuti megvárja, egy pedig csak eljátszadozott a gondolattal. Ez elég sok
-
legiaap
félisten
válasz
Miért az jó, hogy most mindenki androiddal vagy iphone-nal mászkálgat?
Én személy szerint örülnék, ha sikeresebb lenne. Ha a frissítéseket időben adják ki, nem huzzák-vonják és persze lesz miből választani, akkor sikeres lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest