Új hozzászólás Aktív témák
-
blex
senior tag
válasz
Valentino K. #66 üzenetére
Ök tisztában vannak az oprendszerekkel. Kivéve a sony ericsonos kolléganöt, akinek én mondtam meg, hogy symbian van a telefonján
Iphone-osok meg becsületesen fizetik a havi 5k-t. Azt nem tudom honnan, de egészségükreÉn egy ezer forintos csomaggal folytatok túlélöharcot...
(Ja és a legutóbb a felsorolásból kihagytam egy xperia x10 mini prót)@gaben88: igen, ez sajnos így van... Mondjuk a megrögzött iphone és android fanok kipróbálás után sem változtatnak véleményt..
-
blex
senior tag
válasz
Valentino K. #59 üzenetére
Hát néha én is meglepödöm, amikor belegondolok
Egyébként illyés gyula gimnázium budaörsön -
blex
senior tag
válasz
Valentino K. #39 üzenetére
A mi osztályunk mondjuk nagyon durva
Két iphone 3G, egy 3GS, két 4, egy htc desire, egy optimus 2x, egy nokia n97, valami symbianos se, egy galaxy s, meg az omnia 7-emEgyébként a 2013-at kissé tulzónak tartom, de azért mindenki gondoljon bele, hogy nem a jelenlegi formájában kell gyöznie a rendszernek.
-
blex
senior tag
válasz
Valentino K. #24 üzenetére
Nálunk az osztályban lassan kettö lesz, egy gyerek szimpatizál, de a mangót tuti megvárja, egy pedig csak eljátszadozott a gondolattal. Ez elég sok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged