- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Az vajon kinek a hibája, hogy 5 hónap alatt nem tanultad meg használni a rendszerbe épített okosságokat? A névjegyzékben többféle módon is lehet keresni, akár a berűk beírásával, akár a kezdőbetűkre szűkítve, miután rányomsz bármelyik kiemelt kezdőbetű kockára.
Aki nem jött rá, vagy nem olvasott teszteket, az meg is érdemli.
Már nem emlékszek, hogy a WinMo-s Office oldalra görgetéses fiókváltása működik-e WP7 alatt, de jó eséllyel igen. Annál gyorsabbat egyik rendszeren se láttam, egy mozdulat az egész. -
gaben88
őstag
Ezt igazából nem értem... Miért lenne lassabb egy nevet kikeresni, mint droidon? Itt is lehet keresni nevekre, betűkre beírással, a görgetés villámgyors és ugye balra kikattintva a kezdőbetűkre, akkor betűhöz is ugorhatunk. Nekem a FB miatt ott az összes ismerősöm, de nem volt gondolom sosem megtalálni gyorsan egy nevet!
Egyébként arról mindenki elfeledkezik, hogy fontos szerepet játszik nagyon az okostelefonoknál az exkluzív játékok és programok! Ebben pedig a MS az Xbox-nak és a Live-nak hála baromi erős és erős lesz. Hány exkluzív droid játék van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest