Új hozzászólás Aktív témák
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
negyedes #273 üzenetére
Igen, éppen így gondolom énis.
Én be tudom állítani, de a legtöbb notin a win állítja be, mert a gyártók nem készítenek saját power manager.
Amúgy én is most állítottam 30%-ra, hogy még véletlenül se legyen ez a hiba forrása a későbbiekben, eddig a win7 beépített energiagazdálkodását használtam, mert a lenovo nemrég csinálta meg a windows 7 drivert... -
Dany007
veterán
Elképzelhető olyan hogy túltöltés? Vagy hasonló ami esetleg a vezérléstől függhet.
Egy videokártya se azért ég le, mert körberakták száraz gallyal és begyújtották, hanem mert szoftveresen túlhúzták, mondjuk és túlmelegedett. Eldurrantak a kondik stb... Az ilyet is szoftveresen lehet okozni. Jó, manapság azért előbb kapunk kék halált mint füstöt, de csak példának hoztam fel, hogy azért lehetséges.Amúgy sógorjelölt szintén HP laptopján már vagy fél éve 7-es fut és teljesen meg van vele elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest