Új hozzászólás Aktív témák
-
zoldmanoka
csendes tag
Van warez box-on is, sőt már ps3-on is, csak éppen egészen más arányban, vagyis jóval kevesebb,mint pc-én. Annak meg nagyon egyszerű oka van, hogy egy konzolos AAA game pc-én már nem lesz adott esetben AAA : a fejlesztők egész egyszerűen nem veszik a fáradtságot arra, hogy normális portot készítsenek el, s hogy miért is : mert nem éri meg a warez miatt egy normális portba pénzt + időt fektetni. Az meg hab a tortán, hogy ha van is egy jó port pl: Batman AA vagy Darksiders ( a legutóbbi időkből ) , akkor az csak az Xbox360 vezérlőt ill ugyanez for windows-t fogadja el kontrollernek, jó lehet játszani egér + bill-el is, csak éppen ezen játékok nem erre lettek elsődlegesen fejlesztve. Nekem egyébként nem a platform a lényeg, hanem a game, vagyis azt a platformot választom, ahol a legtöbb a nekem bejövő game, ez meg most már - vagy 15 év pc után - a ps3.
-
zoldmanoka
csendes tag
A hír kb. a vicc kategóriába jó, mert majd akkor fogja feltámasztani a Pc platformot a
MS, amikor a pc-én kihal vagy nagyon-nagyon lecsökken a warez. Akkor majd tényleg lesz értelme AAA gameket fejleszteni
exkluzívan a pc-re, addig viszont teljesen értelmetlen, hiszen ki az, aki dollármilliókat költ egy game fejlesztésére azért, hogy aztán aki csak éri warezben töltse le. Ezért nincs és nem is lesz pl. több Gears of war Pc-re. Ja és nem ezért építette fel a boxot, mint game platformot a MS, hogy most konkurenciát csináljon neki, hiszen valljuk be most éppen nem csak egy high - end pc tud jobb grafikát produkálni, mint egy mai box. Szerintem épp az ellenkezője várható, vagyis a konzolvonal - különösen a következő generációval, ami már tökéleten fogja az MMO-kat is kezelni - még tovább fog erősödni a pc-vel szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest