- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
De nekik nem is érdekük ilyesmivel foglalkozni, a szerver front számukra sokkal érdekesebb, a desktop CPU-ik pedig így is élen járnak gaming tekintetében (is). Ha az IGP-re gondolsz az pedig vicc kategória mindkét gyártónál, arra elegek amire tervezték őket: Média visszajátszásra és minimális grafikai feladatok ellátására.
Az AMD-nél azért mostanában elég jó irányba haladnak, kár, hogy ez a negyedéves jelentéseiken nem látszik meg. -
julius666
addikt
Az oké, hogy megemlíted, hogy az új API kiindulási alapja a mantle volt, ezért erősen hasonlít a kettő. Az is, hogy kitérsz arra, hogy vannak opcionális funkciók (hirtelen nem tudom, itt is extensionöknek nevezik-e őket), ahová a mantleből kidobált cuccok kerültek. Az, hogy a cikk 3/4-e az AMD és az új API viszonyát ecseteli, az nem oké. Az ilyenek miatt kezelem az utóbbi pár évben fenntartással a cikkeiteket, mert egyszerűen torzítanak. Főleg a tieid.
Amikor a cikk olvasása előtt főoldalra keveredtem, akkor az OpenCL-es cikk még nem volt kint, de mindegy. Az amúgy korrekt lett. Szerintem mondjuk a mai bejelentésekben a nagy durranás az éppen az, hogy közös alapra kerül a grafika és az általános számítás, egyrészt átjárhatóság lesz a két világ között, másrészt normális, egységes stack lesz az egész alá húzva (OpenCL-re, OpenGL-re multiplatform fejleszteni tudtommal eddig vérpisálós volt). Abban én nem látok nagy újdonságot, hogy a furcsa nevűre sikerült glNext erősen a mantleből merít, ez tudható volt eddig is. Persze lehet ti máshogy gondoljátok, ahhoz a kettészedett cikk jobban illeszkedik, ebben nem szeretnék vitázni, csak leírtam az én nézőpontom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest