- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbandi
tag
válasz
PandaMonium #113 üzenetére
Ezzel egyet értek, nekem is nagyon gyanús, hogy az opengl el fog sorvadni szép lassan, mert az engine-ek átveszik a szerepét.
-
bbandi
tag
válasz
PandaMonium #87 üzenetére
Mert a Vulkan alacsony szintű, azaz sokkal több terhet rak az alkalmazásra, cserébe jobb teljesítményt lehet belőle kihozni (főleg kevésbé terheli a cpu-t).
De mondjuk egy indie fejlesztő nem fog rámenni a grafikára, mert abban esélye sincs egy AAA budgettel szemben, szóval neki inkább gyors fejlesztés kell, nem teljesítmény, erre magasabb szintű apik jobbak. -
vinibali
őstag
válasz
linux alatt a nyílt driverek még így is években mérhető lemaradásban vannak a zártakhoz képest, nagyon sok hardver meg szerintem AMD vonalon GCN alatti, szóval nem is támogatná az API-t rendesen. ez csak egy néhány százalékos rétege a potenciális felhasználóknak, de elsősorban itt van lehetősége a terjedésre.
én is a radikális változások híve vagyok, mert azzal lehet előre lépni, de tudjuk az ipar mennyi szeret forradalmasítani (vagy csak beszélni a változásról) -
válasz
Mert gondolom sokan nem tehetik csak úgy meg hogy kukázzák és azt mondják az ügyfeleiknek hogy felejtsük el az eddigieket és itt az új... azaz itt lesz az új majd fél-egy év múlva legalább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BIOS frissítés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- SSD kibeszélő
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest