- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ne, ne fáradj, majd én közlöm a saját GPS-eimmel, hogy amikor a nyers GPS-jelet jól láthatóan pár méteres pontatlansággal rajzolják ki vagy amikor rosszul tippeli meg, hogy most melyik sávban vagyok (azon, amelyik a hídra megy, vagy azon, amelyik mellette), hogy ne hülyéskedjenek, bambano megírta, hogy ennél sokkal pontosabb helyadatot is tudnak.
-
válasz
enginev3.0 #12 üzenetére
"Engem az érdekel az autókkal és technológiával kapcsolatban, hogy miért nincs az autókban gps alapú sebesség szabályozás?"
1. Mert a legtöbb autóban egyáltalán nincs GPS.
2. Mert amelyikben van, abban is gyakran tök elavult, sokéves térképpel.
3. Ha friss is a térkép, akkor se biztos, hogy rajta van (és jól van rajta) a sebességhatár.
4. A GPS-es helymeghatározás azért nem olyan nagyon pontos, ha két út párhuzamosan fut, akkor simán lehet, hogy azt tippeli, hogy a másikon vagy.
5. Az ilyen jellegű fix sebességkorlátozás elég balesetveszélyes lenne mondjuk egy országúti előzésnél.
6. Az egész gyorshajtás téma nagyon túl van lihegve, a balesetek elenyésző részét okozza, csak azért ilyen népszerű a rendőröknél, mert ezt tudják nagyon olcsón birságolni.Biztos van még pár másik érv is, de szerintem elsőre ez így pont elég
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest