Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz PR0JECTNR56 #13 üzenetére

Nem akar itt senki vitázni, csak mindent beteszünk egy szövegkörnyezetbe úgy értelmezhető.
    A Skoda jó autó? Nem a Merci jobb, vagy Igen a Trabant rosszabb, önmagában egy kijelentés nem értelmezhető. A "mihez képest" midig fontos dolog.
    Amikor valaki ilyen erős kifejezéseket használ hogy "félelem érzet lesz úrrá rajtam" meg "terrorizálni" Akkor az embernek eszébe jut hogy biztos hogy egy diverről beszélünk ? És vajon a a pánikkeltés mögött mi lehet a háttérben.
    Szerintem mióta Raja Koduri ott ül a helyén sokkal többet foglalkoznak azzal hogy rendbe legyenek a driverek.
    Én összesen két komoly hibáról hallottam azóta (biztos van több) volt egy GTA textura hiba ami már azon a szinten volt hogy hűha, meg a FAN leállás amit egy napra hot fixxel javítottak.
    Miután teátrálisnak éreztem ilyen erős kifejezéseket rákérdeztem hogy akkor mit tennél ha a driver miatt leállna a windowsod és többet nem indulna...

törölt tag

SHiZUOKA: Akkor mit mondjon a másik oldal akiknél 2szer volt mostanában olyan driver ami teljes rendszerösszeomlást okozott.

Bemegyek a Driverbe 16,3,2-t ír ki.
    Rányomok a frissítésre és azt írja ki friss. Ez miért van ?
    Valahol Ti beállítottátok hogy a bétát is kijelezze ?

Új hozzászólás Aktív témák