Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PR0JECTNR56

addikt

válasz #45185024 #14 üzenetére

Segítek értelmezni: alapvetően ezzel arra próbáltam utalni, hogy minden ilyen kezdetű dolog, "hogy mi van a másik oldallal?" abba torkollik bele, hogy jönnek a trollok ölni egymást, hogy az AMD a szar, az Nvida a szar, moderátori takarítás és kész is a topik, senior tagként már biztos elég ilyet láttál. Továbbá nem értek egyet, egy kijelentés önmagában is értelmezhető, csak AMD berkeken belül, neked is ment.

Reméltem, hogy megspóroljuk a felesleges köröket, de akkor az én konkrét problémám: G510, i5-4200m, HD8750m, Win 10 Pro x64, 15.7-től felfelé: instabilitás több játékban, konstans FPS ingadozás (Project Cars, Dirt Rally és Armored Warfare esetében kritikus főleg mindez, AW-ben még fent áll némi horizontális tearing még a 15.7-nél is, hiába 60fps, Vsync kapcsolgatás is megvolt, utánaolvasás, custom beállítások, Aida monitorozás és igen tudom a játék még béta), stabilitási problémák egészen véletlenszerű feltűnéssel más címek esetében is.
    Oh a GTA V. Régi szép idők. 15.7-ben megcsináltak (természetesen a Leshcat kiadás ment ebből is először rendesen, az AMD-nek azért néhány hotfix-el anno neki kellett futnia a kérdésnek, FPS droppok, az általad ismert textúra bugok, volt még black screen gond is mellé és egyéb nyalánkságok).

Ennek megfelelően jelenleg a Leshcat Labs féle 15.7 megy, amivel egyébként jelenleg roppant elégedett vagyok, de az előtte lévő gyári AMD/Lenovo kiadások szintén katasztrofálisak voltak, bár ott a játékból történő állandó kireptetés és directx errorok jellemezték a produkció jelentős részét. Pillanatnyilag az én gépemen az AMD drivernek a viszonylag korrekt működéséhez mellett az a legnagyobb előnye, hogy legalább nem frissít magától a legfrissebb verzióra, hanem előtte kérdez.

Az előzőekben a kevésbé jól sikerült gyári driverek miatt hasalt már el a Windows (7, 8.1 és 10 egyaránt) és nagyon keményen bele kellett nyúlni a gépház alá, hogy visszatérjen, szóval ismerem az érzést, az újak csak szimplán ócskák voltak a fentebb említett dolgok miatt. Ezen tapasztalatok alapján gondolom könnyen észlelhető, hogy a Fury-n túl is van élet és az nem mindig napos.

Nyilván a mobil rendszerek kérdése sokkal kevésbé kerül reflektor fénybe mint az éppen aktuális csúcskártyák, de ettől ez még egy létező probléma, amelynél meglehetősen szomorú az, hogy egy önjelölt csoport kell, hogy kézbe vegye a driverek újraszerkesztését és tesztelését, mert a gyártók előszeretettel mulasztják ezt el majd mutogatnak egymásra, akkor több főverzión keresztül nyúlóan.

• PR0JECTNR56

addikt

válasz #45185024 #11 üzenetére

A kellemetlen tapasztalataim önértékükön szerepeltek, ennek megfelelően semmi szükség nagyon sokadik és nagyon felesleges Nvidia vs AMD rage vitára a fórumban.

Új hozzászólás Aktív témák