- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Engem speciel azért zavar a dolog, mert sokan sok helyen eleve nem tekintik hiteles forrásnak. Nyilván okkal.
Komolyabb szakmai témákban valóban nem mindig mérvadó. Mint mondtam, találtam már hibát én is benne. Viszont pont ugyan úgy nem mérvadó egy lexikon sem (az ráadásul el is avul, konkrétan informatikai témában mire a nyomdába jut már nem is 100-as ami eredetileg pontos volt sem).
Kéne egy bizottság, akik legalább a forrásmegjelölés alapján utána néznek az infók helytálltságának. Vagy van ilyen?
Van ilyen.
A Wikinek nagyon klassz moderátori bázisa van. Igazából (tudtommal) ők is "ingyenes szabadúszók", viszont nem könnyű azzá lenni. Elég jó a wiki rendszere, próbálj vmi gyakrabban látogatott cikkbe hülyeséget írni, másnap már nem lesz ott. De nem tudom emlékszel-e a múltkori jogsértős esetre (amikor vmi ürge ész nélkül több ezernyi jogvédett könyvből bármiféle megjelölés nélkül kopipésztelte a tartalmat), volt is róla itt cafén cikk, ajánlom figyelmedbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest