Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rickazoid

addikt

válasz fordfairlane #72 üzenetére

Fejezd be a trollkodást, félrebeszélést, személyeskedést, most!
    A fórum szabályzatát jó eséllyel sértő jellege miatt nem válaszolok nyíltan (privátban meg mert anniyra nem érdekelsz) a direktben nekem irányzott, hogy is fogalmazzak... vagdalkodásodra, amivel igazoltad, hogy mennyire képtelen vagy egy ilyen hírnél nem elfogulttá válni és érvekkel alátámasztani bármit, ezért személyeskedsz és csak sértegetésekkel reagálsz és még neked áll feljebb és tekinted személyes sértésnek azt, amihez igazából nincs is közöd, csak mivel te hoztad fel, neked szólt a válasz eleje.

• Rickazoid

addikt

válasz fordfairlane #45 üzenetére

Dehogy szelektál a piac! Hány embertől hallottad, hogy "de jó lenne, ha a telefonom állandóan figyelné a környezetét (érzékelőkkel és mikrofonokkal, nehogy kibírja estig) és kikapcsolná a rezgést magától, felülbírálva az én döntésemet, miszerint rezgőre állítottam, nehogy észrevegyek egy hívást vagy egy üzenetet, ha leraktam az asztalra"?
    Ez, amit az Apple most kitalált, nem egy piaci igény (anno a rezgés, pontosabban amit az lehetővé tett, az volt, hisz az ember akkor is észre akarja venni, ha keresik telefonon, ha közben nem akarja, hogy mások is tudjanak erről... ezt a funkciót a mai napig majdnem hibátlanul be is tölti a rezgés), hanem egyetlen Apple alkalmazott fejében megfogalmazódott dolog, ami ha termékbe kerül, el lesz hitetve az emberekkel, hogy erre iszonyúan nagy szükségük van, mert nélkülözhetlen, forradalmi, világmegváltó.
    Egy olyan burkolat, ami a vibramotor hatására berezonál és rezegni kezd, mint egy kocsonya (csak nem olyan instabilan), ezáltal erős, mégis hangtalan rezgés jön létre, valóban valódi fejlesztés lenne. De mivel az fejlesztés lenne, nem az Apple fog előállni vele, ha valaki létre is hoz olyat egyszer. A cím olvasásakor egyébként pont ez az ötlet ugrott be, nem a már eddig is létező hardverek (érzékelők, mikrofonok és állítható erősségű vibramotor) egy teljesen értelmetlen funkcióba való összekapcsolása.

(#66) fordfairlane: tulajdonképpen jól vagy? Látom félrebeszélsz...

• Rickazoid

addikt

Ez mekkora baromság. Ami rezeg, annak hangja van. Ha a környezeti viszonyoknak megfelelően gyengítheti a rezgést, sőt akár le is kapcsolhatja azt egy szoftver, akkor totálisan feleslegessé válik maga a rezgés, mert nem fogja senki észrevenni. Mégis ha az asztalon van, hogy a francba veszi észre bárki a rezgést, ha nincs semmi látható vagy hallható jele? Az ember nem érzi az asztalon hagyott telefon rezgését. Ha villog vagy világít, lehet látni, ha hangja van, lehet hallani, de a rezgést érezni nem lehet.
    Zsebben meg abszolút semmi hangja nincs, mert elnyeli a zseb meg az emberi test, viszont legalább érezhető.
    Ez megint egy rakás semmi, amivel milliárdokat is kereshetnek.

Új hozzászólás Aktív témák