Új hozzászólás Aktív témák
-
SziberTomi
tag
Szerintetek ez a partnerogsm-es ez eredeti, új, Magyarországon forgalmazott példány avagy Németországból hozatták be? Mert pl. expansys-on 82k-ért van szállítással. És nokia.hu se említi még, hogy kijött volna... A T-nél meg gondolom még utána 1 hónap mire áruljak. Valaki tud hasznos infókat ebben a témában?
iPhone 5S
-
tomson67
tag
65 ezerért kínálják a PartNeronál. Korrekt ár szerintem!
Hopp! Most látom, már volt![ Szerkesztve ]
I was trojan...
-
littlelion21
addikt
-
Chesterfield
őstag
válasz littlelion21 #247 üzenetére
Kár hogy nem tudok oroszul.
De azt látom, hogy jó képet készít a Камера -
littlelion21
addikt
Teszt a ruszkiknál.
-
consono
nagyúr
válasz Xpredi01 #244 üzenetére
Ez az én problémám is... De ahogy nézegettem az áraikat kb. a szolgáltatói kártyás árak környékén vannak, jó lenne, ha ilyen ár környékén nyitna ott is.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Xpredi01
tag
Ha ennyi lesz normális helyen is (esetleg szolgáltatóknál) Best buy lesz!
Amúgy a Partnero-n ez van; "A készülékek mindegyike ÚJ! Dobozos, Bontatlan Csomagolású Kártyafüggetlen. Gyártói vagy Bolt Garanciás. Magyar menüs és az összes Gyári hozzá tartózó tartozékot tartalmazza."
Csak hát az egyes készülékeknél nincs feltüntetve a garancia típusa.
-
consono
nagyúr
válasz SziberTomi #241 üzenetére
Szerintem is!
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz littlelion21 #239 üzenetére
A partnero-nál 65 függetlenül...
-
littlelion21
addikt
válasz SziberTomi #237 üzenetére
Vagy nem...a 8S expansys-on szállítással együtt ~80k, praktikummal 84k, 2 év rabsággal 65k (3k-s előfizuval).
-
Alexios
veterán
válasz SziberTomi #237 üzenetére
nézd már meg mennyiért van a többi lumia is az expansyson..
-
Ricardo
titán
válasz SziberTomi #235 üzenetére
Mennyi?
-
SziberTomi
tag
iPhone 5S
-
Ricardo
titán
Ez pofás.Ráadásul végre elfelejtették a 256-os ramot. Tetszik.
-
Chesterfield
őstag
Mikor jön?
-
littlelion21
addikt
A ruszkiknál €300 körül nyit...
-
balika8.8
csendes tag
Hát eddig én is a lumia 620-ban gondolkodtam, de tegnap láttam egy youtube videót a spanyolországi független ár 269 euro most pedig az egyik brit oldal szerint 227 font, szóval nem túl bíztató.
[ Szerkesztve ]
-
SziberTomi
tag
-
Chesterfield
őstag
Méretileg ez a legkisebb WP telefon?
-
zsoma92
csendes tag
instant get
-
BiP
nagyúr
Én sem bánnám mondjuk. Végülis valami 4"-os készülék nem lenne rossz. (kár, hogy a 820 felbontása is 800x480 csak, így egy esetleges 720 is ilyennel várható). már 1Giga rammal, mondjuk 5-8mpixel fényképező, stb.Tehát egy 820-hoz közelebbi hardveres valami, csak kicsit kisebb méretben.
-
Gusztáv
addikt
Reméljük itthon is jó áron lesz, ha nem akkor beizzítom az Angliában dolgozó ismerősöket, 61e Ft-ért bőven megéri kártyafüggetlenül ez a készülék.
Laci
-
BiP
nagyúr
A 620-on látszik, hogy belépőszint. Jó az anyaghasználat, de mégsem 800-as kategória.
Ezért említettem többször, hogy inkább a 710-es szintje a 620.
A 3 teló közül én azért a 620-ast választanám simán.(#220) margithid: Szerintem nem. Bár sosem lehet tudni, a 620 is a semmiből jött elő.
Viszotn a 620 és a 820 között szerintem nem olyan nagy a rés, hogy oda beférjen még egy teló. -
margithid
veterán
Új 700-as sorozatot nem fog kiadni a nokia? 720-at például?
-
djzolko
tag
Szerintem az a krait mag még 1ghz-re skálázva is erősebb, mint a 800-as 1,4ghz-es processzora - de ezekben nem vagyok jó. 3 hete vettem L800-at, ha akkor lett volna már mellette azonos áron 620, lehet, hogy azt veszem, sőt, egészen biztos, márcsak a frisebb szoftver miatt is. Lehet, hogy most még néha újraindulnak, de a szoftveres terméktámogatás hosszabb lesz rájuk, és ha nem fél évre tervezek telefont, akkor a wp8 mindenképpen jobb választás (lett volna), mint a wp7. Viszont nem így alakult, és nagyon szeretem a 800-at is, azt hiszem az első körös wp8-akból így most kimaradok. A 800-at ismerkedni vettem, kipróbálni a wp-t, mert anyagilag egy az egyben át tudtam költözni egy n8-ból, így totál megérte, és ha mégse jönne be fél-1 év időtartama alatt, akkor sincs veszve semmi.
szerk: mindettől függetlenül úgy gondolom, még ma is az egyik legszebb mobil a lumia 800, így csöppet sem bánkódom a vétele miatt, sőt.. Imádom. Mindig is birtokolni akartam egyet, kékben. Juhé!
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Ugyaenz vonatkozik a 820 vs 620ra. Most akkor miről beszélünk? Nem értem.
A 800 nem rúghat labdába, csak akkor ha valakit ennyire rabul ejtett az a ház. DE ezzel az erővel akkor vegyen N9-et, mert még halottabb, de legalább a L800-nál is szebb.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Dave™
nagyúr
Volt/van a közelemben 710 és most a 800, elég komoly különbségek vannak a kettő között minőségre. Nem csak azért szar a 710 kijelzője, mert nem amoled, lcd szinten is gyenge. A 620-nál ilyen induló árhoz szerintem nagyon gyenge panel fog társulni, de meglátjuk, nem kell sokat várni.
HW: 1GHz dual core meg 512MB RAM. Megnézheted youtube-on, hogy a 920 1,5GHz dc és 1GB RAM társaságában mennyivel gyorsabb a Lumia 800-nál. Ezek alapján ettől a 620-nál még nem kell hasra esni a jóval korlátoltabb hardver miatt. Az NFC rétegigény egyelőre. Minden másban gyengébb, mint a 800. Az SD slot jó dolog, de a wp-s topik alapján a használhatósága kérdéses, illetve a 8G fix storage az other mappa miatt veszélyes lehet.
SW: egyelőre mi az a hatalmas előnye a WP8-nak? Később persze lesz sok minden, ami kihasználja, de egyelőre még ott tartunk, hogy random újraindulnak a telefonok. A WP7-nek is kellett a Mango, hogy igazán használható és jó legyen. Egy évvel később, mint ahogy megjelent.
Szóval elvileg igazad van, a gyakorlatban viszont nem vagyok meggyőzve.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
kétlem, hogy a 820 csak az erősebb hardverrel kívánna közel kétszer annyiba kerülni, mert ez nagyon nem kedvezne neki.
Ne viccelj, a 800 és a 710 hw-esen szinte tök ugyanaz, amoled ide vagy oda, és közel 40-50 volt a különbség köztük.
És bár a 820 és a 620 is közeli rokonok, azért némileg nagyobb eltéréssel.a 800 megjelenéskori ára teljesen irreleváns,
Ez akkor lenne tényező, ha a 800 is kapna WP8-at. Márpedig nem kap. Ami egyedül számít, hogy a két telefonnál jelenlegi állapotában a 800 javára a külső az egyetlen ami kicsit billentheti a mérleget, minden másban kikap. Erősen. HW, SW - és az ezekhez mérhető ár is - legyen ez akár 80K is. Mert még ezért is inkább 620 a jobb választás - a 800 legfeljebb érzelmi szempontokból rúghat labdába.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Dave™
nagyúr
Ár szerint kb. egy liga, így össze lehet hasonlítani őket. A 800 prémium készülék volt, és ez meg is látszik rajta. Az a kérdés, hogy a 620-on mennyire fog látszódni, hogy belépőszint, mert a 610-en nagyon látszott, a RAM-tól függetlenül is (a 710-en is). Szóval belépő 620 WP8-al, erősebb hardverrel, nfc-vel, vagy prémium 800 gyengébb hardverrel (használat közben azért kíváncsi leszek mennyire lehet majd érezni), WP7.8, dupla storage. A külső és anyaghasználat valószínűleg a 800-nál jobb (előbbi mondjuk szerintem egyértelműen, utóbbi csak feltételezés), kérdés mennyire kellett spórolni a 620-nál ehhez az árcédulához. Igazából ez az egy gyenge pontja van szerintem a történetnek, egyébként sikerre van ítélve, de kétlem, hogy a 820 csak az erősebb hardverrel kívánna közel kétszer annyiba kerülni, mert ez nagyon nem kedvezne neki.
Kiegészítésnek: a 800 megjelenéskori ára teljesen irreleváns, mert akkor a WP8 meg a 620 még sehol sem volt. Azt kell nézni most mit lehet venni ezért az összegért, és egyelőre úgy fest, hogy Lumia 800, 620 és HTC 8S lesz január végére, bár előbbi kifuthat közben, a 620 hazai ára meg még nem biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Nem is egy ligában játszik a kettő, mégha a 800 már a majdnem szaréhugyér kategória versenyzője is lett (már ahol, mert a Vodafone-nak még mindig van bőr a pofáján 100 fölött elkérni érte).
Mennyi is volt mikor megjelent? 120-130 ezer? Szóval ez figyelembe véve inkább a 610-el szállhatna versenybe.
Mégis jobb ajánlat mint a Lumia 800, a hw és a szoftver összességét nézve.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Dave™
nagyúr
Engem mondjuk totál nem érint, mert már a külsőnél elbukott a 620, és gyanítom lesznek ezzel még így páran jelenlegi 800-as tulajok. Azért várjuk meg a teszteket, pl. hogy sikerült a kijelző, milyen az összeszerelés minősége, a ház anyaga (azon túl, hogy az is műanyag), a kamera stb. Plusz a fele akkora storage, ami a cache miatt megint gondot jelenthet. Meglátjuk.
-
BiP
nagyúr
válasz benjonino #204 üzenetére
Ezért hasonlítom inkább a 710-eshez a 620-at, mert inkább az a kategória.
710-800 is belül gyakorlatilag ugyanaz volt, mégis más érzete van a top telefonoknak. Még évekkel később is. Ezért nem mindegy, hogy 800 vagy 620.Mondjuk egy 800-as már most is jó áron van - főleg a használtpiacon, szóval arra játszani, hogy még lejjebb megy, és várni, szerintem felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz darvinya #195 üzenetére
én pl. fejlesztek rá. És megy a silverlight wm-en, de kit érdekel? Ne haragudj, de ha képtelen vagy felfogni, hogy már az alapja is más a két rendszernek, nem beszélve a keretrendszerröl, nem hinném hogy van miröl beszélni. Kit érdekel a könyvtár struktúra, attól miért éreznéd magad jobban? Ettöl még nem lesz ugyanaz a két rendszer. Söt, tovább sokkollak, a wp alatt nem férsz hozzá a könyvtárszerkeszethez, ezért se írt erre neked senki semmit. És wm alatt nem a silverlight volt a fö keretrendszer, így nem is silverlightban kellett rá fejleszteni.
mod: Ha lesz időm átcsomagolom a wm-es FingerKeyboard-ot xap-ba, ha olyan kell.
Hát hajrá, valamit nagyon tudhatsz ha megvan neked az opera is wp-re, meg az alapértelmezett billentyüzetet is le tudod cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
benjonino
tag
Milyen érdekes, hogy amíg te a 800-asod akarod lecserélni egy 620-ra, addig én egy 800-ast szeretnék venni. Mindketten azért szurkolunk, hogy minél olcsóbb legyen a 620. Te direktben vagy érdekelt, én indirektben, ugyanis, ha nagyon jó árban jön, akkor szépen lenyomja a használtpiaci 800-as árát.
Gyakorlatilag mindenben jobb a 620 mint a 800. Csak egyvalami ami nekem a szívem csücske: az egybeöntött unibody "fröncsöntött gyermeköröm" ház. Nekem annyira tetszik ez a forma, hogy egyszerűen másik már nem is jöhet szóba. Ezért csak 3 telefon van ma, amire csorgatom a nyálam: 800, 900, 920. -
Lall
veterán
válasz darvinya #198 üzenetére
En is azon gondolkodom, hogy az irodai Logitech billentyuzetem becsomagolom xapcskoba, hogy legyen ekezetem. De az is lehet, hogy csak kipattintom az ekezetes betuket es csak azokat csomagolom be. Ugy kisebb lenne a csomag.
Az azert sokatmondo, hogy szamonkered az ekezeteket, de olyan gyatra a magyarod, mint a 3 eves lanyomnak. A kulonbseg csak annyi, hogy O valoszinu megtanul majd helyesen irni, ellentetben veled.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
raub
tag
Jó ár-értéknek tűnik...
Óóó! De messzi van még az a ,, január végi debütálás "[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 - kell ennél több?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One mobilszolgáltatások
- Linux felhasználók OFF topikja
- Autós topik
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest