Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
Új hozzászólás Aktív témák
-
benjonino
tag
Milyen érdekes, hogy amíg te a 800-asod akarod lecserélni egy 620-ra, addig én egy 800-ast szeretnék venni. Mindketten azért szurkolunk, hogy minél olcsóbb legyen a 620. Te direktben vagy érdekelt, én indirektben, ugyanis, ha nagyon jó árban jön, akkor szépen lenyomja a használtpiaci 800-as árát.
Gyakorlatilag mindenben jobb a 620 mint a 800. Csak egyvalami ami nekem a szívem csücske: az egybeöntött unibody "fröncsöntött gyermeköröm" ház. Nekem annyira tetszik ez a forma, hogy egyszerűen másik már nem is jöhet szóba. Ezért csak 3 telefon van ma, amire csorgatom a nyálam: 800, 900, 920. -
benjonino
tag
Én már ezt az árstratégiát vártam a 920-as megjelenésekor. Vagyis hogy rendesen alávágjon a konkurenciának. Akkor értetlenül álltam az a tény előtt, hogy az egyik legdrágább telefon lett a piacon. De úgy látszik furfangosak ezek a finnek. Kidobják utólag ezt az olcsó telefont, majd aki kicsit különbözni akar, az le fogja váltani a nagyon drágára.
Így tovább Nokia! Szurkolok hogy életben maradj! Annál is inkább, mert a 920-as nagyon tetszik! Egyszer majd veszek használtan egy sárgát!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Egyesült Királyságban a beharangozottnál is kedvezőbb áron rendelhető elő a Nokia legolcsóbb Windows Phone 8 mobilja.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest