- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple Watch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Új hozzászólás Aktív témák
-
benjonino
tag
Milyen érdekes, hogy amíg te a 800-asod akarod lecserélni egy 620-ra, addig én egy 800-ast szeretnék venni. Mindketten azért szurkolunk, hogy minél olcsóbb legyen a 620. Te direktben vagy érdekelt, én indirektben, ugyanis, ha nagyon jó árban jön, akkor szépen lenyomja a használtpiaci 800-as árát.
Gyakorlatilag mindenben jobb a 620 mint a 800. Csak egyvalami ami nekem a szívem csücske: az egybeöntött unibody "fröncsöntött gyermeköröm" ház. Nekem annyira tetszik ez a forma, hogy egyszerűen másik már nem is jöhet szóba. Ezért csak 3 telefon van ma, amire csorgatom a nyálam: 800, 900, 920. -
benjonino
tag
Én már ezt az árstratégiát vártam a 920-as megjelenésekor. Vagyis hogy rendesen alávágjon a konkurenciának. Akkor értetlenül álltam az a tény előtt, hogy az egyik legdrágább telefon lett a piacon. De úgy látszik furfangosak ezek a finnek. Kidobják utólag ezt az olcsó telefont, majd aki kicsit különbözni akar, az le fogja váltani a nagyon drágára.
Így tovább Nokia! Szurkolok hogy életben maradj! Annál is inkább, mert a 920-as nagyon tetszik! Egyszer majd veszek használtan egy sárgát!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest