Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psytech
őstag
Nem lehet a Telenornál sem, ez csak anno felröppent, hogy megegyeztek és majd lesz és Magyarország benne lesz az első 5 teszt országban, de azóta sem történt semmi előrelépés. Sőt, most ha jól tudom azokba a szolgáltatókba akik ténylegesen elkezdték ezt a Google-l karöltve, a telenor benne sincs...
A cikkhez: sajnos ez igaz és szomorú.... Én sem vagyok szent, de a rendszeresen használt appjaim mindegyikét megvettem amikor biztos voltam benne, hogy nekem ez nem egyszeri alkalomra kell. Játékok szintén. Az akciókról ne is beszéljünk, mert mindegyik eddigi akcióban szinte mindent megvettem ami még nem volt meg azok közül, ki tudja, később jól jöhet alapon.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest