- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
misran
tag
Ok, en meg ati-t szoktam meg. Nem mondtam, hogy nincs jo kezekben, sot. Igy igazibol O most jo kezekben van, ha AMD is felveszi a kesztyut. NV van inkabb bajban, persze a szorongatas kolcsonos. Azt azonban nem gondolnam, hogy NV magokat integralnak majd Intel lapkakra. AMD viszont konnyen integralhat meglevo grafikus technologiat. Talan pont ezert is akar az Intel mas iranyba menni. Amerra meg O megy, az -tetszik nem tetszik- jo esellyel _az irany_. Becsulendo, hogy az AMD partiban tud-probal lenni az Intellel, de mas meretu cegekrol es kapcsolati tokerol beszelunk.
Velemenyem szerint ez egy orok mozgas lesz: egybe mindent, kulon mindent. Es mindig attol fogg fuggeni, hogy eri meg uzletileg aktualisan. Mindket irany lehet jo es rossz is, tisztan technologiai oldalrol nem lehet donteni. Ism.: szerintem. -
TomBoy1986
veterán
Úgy értem inkább, hogy még amikor megjelentek az első 3D-s játékok, akkor egyik helyen ilyen effekt hiányzott, mert nem tudta véghezvinni az eszköz (annak ellenére is, hogy támogatta az aktuális DirectX verziót). Legjobb példa erre talán az S3 sikerkártyája, ami megélt vagy 4 generációt és ráncfelvarrást (virge). De a Riva 128-ból is hiányzott pár fontos fícsör, mint pl. a fekete vonalak eltüntetése a poligonok illesztési határán. Vagy pl. ugyanezzel a kártyával az AVP 1 Predatorral álcázott módban úgy nézett ki, hogy fehér rizsdarabkák voltak a képernyőn. Szóval ilyesmikre gondolok én kompatibilitási gondoknál.
De hasonló volt a helyzet hangkártyáknál is. Nem kell túl messzire visszamenni, amikor még be kellett állítgatni a hangkártyát a játékoknál. Volt ott Sound blaster kompatibilis, SB 16, AWE 32 stb... és ez még csak a Creativenak a játszótere... Aztán jött a többi gyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Nintendo Switch 2
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- DOOM - The Dark Ages
- Motoros topic
- Dell notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest