Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
A "mindenki" az nyilván paradoxon lenne, hiszen ha mindenki kamiont vezetne, akkor nem maradna, aki kamiont gyártana, ezáltal senki sem vezethetne kamiont.
De, extrém (pl. egészségügyi) kivételektől eltekintve bárki lehet kamionos, tehát bárki kereshet 600 ezer felett. Ráadásul, mint írtam, hiányszakma és nem csak nálunk. Európa bármely országában azonnal kapna melót. -
Somatom
veterán
válasz
#82729984 #31 üzenetére
Legalább három lépcsőfokon át lehet feljutni egy kamion fülkéjébe, úgyhogy sztem én abszolút felső vezetőnek számítok.
Az tény, hogy hiányszakma, de ettől még se nem elérhetetlen, se nem kiváltságos. Mégis meglehet az a 600 ezer nettó. Nekem ugyan nincs annyi, mert havonta csak két hetet vagyok hajlandó dolgozni, de ha bevállalnám a négyhetezést, akkor bőven 600 fölött keresnék.
-
törölt tag
Azért alaposan oda kell ahhoz tenni magad, a magyar _nettó_ átlagfizu 200 ezer forint, te meg 3x fizetésről beszélsz.
És még ez az átlag is becsapós, mert jellemzően Magyarországon ez úgy áll össze hogy kétharmad jóval alatta keres, egyharmad meg ennél is jobban felette, meg még meg is vannak kicsit kozmetikázva a számok (ki számít bele stb).Összességében 600k vagy felette csak a hiányszakmában dolgozók keresnek meg a közép-felső vezetők itthon. (esetleg aki 7x12 órában tolja de azt nem számítanám ide)
-
Huha81
tag
Megneztem hogye' adjak a Note 8-at felenk. Csomagar 58 eur + 199 eur a telefon. Nem is rossz
-
laci0530
senior tag
válasz
H.Istvan25 #1 üzenetére
Előrendeléssel a Telenornál feltöltőkártyás csomagban, DEX-szel olcsóbb volt tízezerrel. Én így vettem, 279.989,- forintot fizettem érte.
-
Somatom
veterán
válasz
janeszgol #23 üzenetére
A "kiváltságost" vitatom. Én a kormánynál dolgozom vezető beosztásban, mégsem érzem magam kiváltságosnak.
Bár, jelenleg Németországból kapom a fizetésemet, de nem sokkal keresek jobban, mint a hazai cégeknél dolgozó kollégáim. Aki odateszi magát, az símán kaphat nettó 600 ezer Ft fölött havonta.
-
janeszgol
félisten
Magyarországon a havi 600-900 ezres fizu bruttóban is igen átlag feletti, de talán elérhetőbb, mint nettoban. Nettoban csak a kiváltságosok viszik haza.
Abban viszont igazad van, hogy a minimálbéres, átlagfizus ne nézegesse a csúcstelót. Ez olyan, mintha az 500-600 ezres notikat lesegetné. Vagy ha bevállalja a havi 10 ezres törlesztőt, minimum 5-6 ezres csomag mellé, akkor mehet. -
Somatom
veterán
Szándékosan nem konkretizáltam, mivel a hsz., amire reagáltam, csak arra utalt, hogy a teló ára magas. Ez pontosan ugyanolyan semmitmondó, mint a válaszom. Mihez képest magas? Egy globális piacra szánt készüléknél ez fontos paraméter lenne. Az ára kb. ugyanannyi Németországban, mint Magyarországon. Az átlagfizetések viszont nem ugyanazok. Tehát, lehet úgy is fogalmazni, hogy nem a teló ára magas, hanem a Magyar átlagkereset alacsony. Sztem ez reálisabb megközelítés. Nem véletlenül van napirenden a bérunió téma.
Az más kérdés, hogy jó helyen dolgozol-e, ha nem keresel 2-3 ezer Eurót havonta.
-
NemProfi
tag
Arról nem írtál milyen fizu, csak a levegőbe írtad hogy harmada negyede a telefon ára! Azt hittem már én dolgozom rossz helyen.🤔
Természetesen aki keres havi 1 milliót annak ez nem igazán kottyan meg, ez egyértelmű.
Viszont van aki annyit nem keres havonta amennyibe kerül maga a telefon. -
lexter00
őstag
válasz
H.Istvan25 #1 üzenetére
Ez nem egy beetetős trükk?Elrendeléses fázisban bedobnak egy 330-as árat (és persze a többség hüledezik)és utána mikor már vehetik a népek beárazzák 280ra (ami még mindíg sok) ami már barátságosabb árnak tűnik mint a 330 .
-
Pjotr
senior tag
P9 teljesen kiszolgálja az embert. Nem igazán értem a negyedmilliós árakat, vagyis azokat, akik megveszik. De a 6s is 200-ert. Mikor 110-130 között bontatlanul adják a fogáson függetlenül...
-
ctvagyok
őstag
Hát szerintem ennyiért kellett volna, hogy induljon a note 8 függetlenül, mint itt kártyásan.
-
Somatom
veterán
-
janeszgol
félisten
Csodálom, hogy drágáltátok a független 335 ezres árat, el vagytok ájulva a 290-es függő(?) ártól. Az előbbihez az előrendelők DEX egységet is kaptak.
Lesz sim zár tilalom törvény és ha igen, mikor lép életbe? A két év utáni ingyen függetlenítés októbertől. -
kengyel
nagyúr
Szerintem, kártyás csomagban nem is olyan vészes.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
H.Istvan25 #4 üzenetére
-
Nyugis
senior tag
Üdv
Gyönyörű és szuper ez a note8!
Anno ilyen árban volt a note 4 is! -
Somatom
veterán
válasz
H.Istvan25 #1 üzenetére
Kérdés, hogy lehet e belőle valaha független, dual SIM -es.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
H.Istvan25 #1 üzenetére
Én is azt néztem, alig 14 ezerrel drágább DeX-szel az S8, mint önmagában. Vásárlócsalogató.
-
janeszgol
félisten
A 7 Plus 32GB kártyásan túl drága, 10-20 ezerrel elárazhatták. Előfizusan viszont oké az ára és pont passzol a többihez.
-
H.Istvan25
senior tag
Ez már korrektebb ár mint az előrendelős 330 ezer. Az S8 DeX-el is jo árban van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Most már nem csak az árlistán szerepel, hanem meg is lehet venni a csúcsphabletet. Emellett csomó termék lett olcsóbb.
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest