- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(An)Dante
őstag
Az IE9 kapcsán talán kicsit erősen fogalmaztam, elnézést, ha valakinek a lelkébe tapostam. Nekem céges gépen (Négymagos Core i7 @ 2,8 GHz + 8 GB RAM) meglehetősen gyengén muzsikál. Fagy, akad és időnként belassul (nem a Flash miatt).
Bőven van tehát még mit csiszolni azon, hogy mondjuk egy Opera szintet elérjen...
-
Gubro
senior tag
Akkor ezt itt es most kerem befejezni.
-
kolosanyi
veterán
Ez nem túl fényes azért... Bár én amúgy is Operás vagyok telefonon, szóval engem ez akkor se érintene, ha nem droidot használnék. (Meg Skyfire-t, de azt nagyrészt akkor, ha van egy videó, amit nagyon meg akarok nézni.)
Amúgy muszáj egy symbis topikban is Microsoft flémet gyártani?
-
moonman
titán
tényleg. az, amit hetente egyszer elvisz a kukásautó. de ha szoftverről ilyet nyilatkozol, nem ártana valami konkrét érvvel is alátámasztani, mert a végén még azt fogom hinni, hogy csak random betrollkodtál valamit.
#28: gáz, ha ezt nem találom poénosnak? mellesleg lófaszt lenne könnyebb.
-
stewe780
őstag
-
(An)Dante
őstag
Ez nem sírás a helymeghatározásért. Ezt a hiányosságot csak példaképp említettem. Egyre több a böngészőben futtatható online alkalmazás, amely tisztességes HTML5 támogatást igényel. Ilyen pl. a Google Docs is. A másik, hogy sajnos egyelőre a HTML5 videó támogatás sem készült el
Az ingyenes navigációt én is használom.
-
moonman
titán
válasz
(An)Dante #17 üzenetére
oké, ezt így értem, de még mindig az a véleményem, hogy valahogy eddig is életben maradtunk html5 nélkül, csak azóta lett musthave, amióta néhányan kísérleti jelleggel elkezdték beépítgetni a félkész funkciókat és egyből nélkülözhetetlen csodafegyverré vált.
egyébként meg Nokia csak kalapáljon össze WP7-es telefonokat, abban van minden jóság.
-
(An)Dante
őstag
Akkor egyszerűbben írom le: a Symbian^3 platform alap böngészőjében futó webes alkalmazások számára nincs elérhető helymeghatározás szolgáltatás. Az adótornyok adataihoz eleve nem férnek hozzá.
Ez a korlátozás a natív és Java alkalmazásokat, illetve az alternatív Opera Mobile böngészőben futó webes alkalmazásokat nem érinti.
-
MarQs
senior tag
Jól emlékszem, hogy a "nem-egy-átdolgozott-hanem-zéróról-épített" új böngésző a PR3.0-val fog jönni?
-
JR.CSé
senior tag
Igazán kár érte.De talán majd még finomítanak a dolgon.
-
RaveForce
veterán
válasz
bolondember #3 üzenetére
chrome: 288+13 bonus
-
kcsa
veterán
wp7: 13 pont
Mielőtt az űrhajós márkafanatikusok megtalálnak: igen, tudom, majd lesz újabb verzió is... ősszel... -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
bolondember #3 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy van külön teszt asztali és mobil böngészőknek. Operával nekem 234 pontom lett.
-
bolondember
MODERÁTOR
kár, hogy én nem tudok mihez viszonyítani az adott szám alapján, mert:
-Motodefy: 156 pont, bónuszpontok nélkül
-IE9: 130 pont és 5 bónusz pont.tehát az androidos böngészó közel másfélszer jobb, de az IE9 csak alig?
-
moonman
titán
"a HTML5 támogatás szinte teljes hiánya az online szolgáltatások elérését igencsak megnehezíti"
melyik html5-ös online szolgáltatás nélkül válik használhatatlanná manapság egy mobil?
-
consono
nagyúr
Ennél a Wave-em browsere többet tud...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új Symbian böngésző ugyan gyorsabb elődjénél, de a HTML5 támogatás hiánya felett nem lehet szemet hunyni.
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- sziku69: Szólánc.
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Micro Four Thirds
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest