Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
(An)Dante
őstag
Az IE9 kapcsán talán kicsit erősen fogalmaztam, elnézést, ha valakinek a lelkébe tapostam. Nekem céges gépen (Négymagos Core i7 @ 2,8 GHz + 8 GB RAM) meglehetősen gyengén muzsikál. Fagy, akad és időnként belassul (nem a Flash miatt).
Bőven van tehát még mit csiszolni azon, hogy mondjuk egy Opera szintet elérjen...
-
Gubro
senior tag
Akkor ezt itt es most kerem befejezni.
-
kolosanyi
veterán
Ez nem túl fényes azért... Bár én amúgy is Operás vagyok telefonon, szóval engem ez akkor se érintene, ha nem droidot használnék. (Meg Skyfire-t, de azt nagyrészt akkor, ha van egy videó, amit nagyon meg akarok nézni.)
Amúgy muszáj egy symbis topikban is Microsoft flémet gyártani?
-
moonman
titán
tényleg. az, amit hetente egyszer elvisz a kukásautó. de ha szoftverről ilyet nyilatkozol, nem ártana valami konkrét érvvel is alátámasztani, mert a végén még azt fogom hinni, hogy csak random betrollkodtál valamit.
#28: gáz, ha ezt nem találom poénosnak? mellesleg lófaszt lenne könnyebb.
-
stewe780
őstag
-
(An)Dante
őstag
Ez nem sírás a helymeghatározásért. Ezt a hiányosságot csak példaképp említettem. Egyre több a böngészőben futtatható online alkalmazás, amely tisztességes HTML5 támogatást igényel. Ilyen pl. a Google Docs is. A másik, hogy sajnos egyelőre a HTML5 videó támogatás sem készült el
Az ingyenes navigációt én is használom.
-
moonman
titán
válasz
(An)Dante
üzenetére
oké, ezt így értem, de még mindig az a véleményem, hogy valahogy eddig is életben maradtunk html5 nélkül, csak azóta lett musthave, amióta néhányan kísérleti jelleggel elkezdték beépítgetni a félkész funkciókat és egyből nélkülözhetetlen csodafegyverré vált.
egyébként meg Nokia csak kalapáljon össze WP7-es telefonokat, abban van minden jóság.

-
(An)Dante
őstag
Akkor egyszerűbben írom le: a Symbian^3 platform alap böngészőjében futó webes alkalmazások számára nincs elérhető helymeghatározás szolgáltatás. Az adótornyok adataihoz eleve nem férnek hozzá.
Ez a korlátozás a natív és Java alkalmazásokat, illetve az alternatív Opera Mobile böngészőben futó webes alkalmazásokat nem érinti.
-
MarQs
senior tag
Jól emlékszem, hogy a "nem-egy-átdolgozott-hanem-zéróról-épített" új böngésző a PR3.0-val fog jönni?
-
JR.CSé
senior tag
Igazán kár érte.De talán majd még finomítanak a dolgon.

-
RaveForce
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
chrome: 288+13 bonus
-
kcsa
veterán
wp7: 13 pont
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mielőtt az űrhajós márkafanatikusok megtalálnak: igen, tudom, majd lesz újabb verzió is... ősszel... -
törölt tag
válasz
bolondember
üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy van külön teszt asztali és mobil böngészőknek. Operával nekem 234 pontom lett.
-
bolondember
MODERÁTOR
kár, hogy én nem tudok mihez viszonyítani az adott szám alapján, mert:
-Motodefy: 156 pont, bónuszpontok nélkül
-IE9: 130 pont és 5 bónusz pont.tehát az androidos böngészó közel másfélszer jobb, de az IE9 csak alig?

-
moonman
titán
"a HTML5 támogatás szinte teljes hiánya az online szolgáltatások elérését igencsak megnehezíti"
melyik html5-ös online szolgáltatás nélkül válik használhatatlanná manapság egy mobil?

-
consono
nagyúr
Ennél a Wave-em browsere többet tud...
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kuponkunyeráló
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Poco F7 12/512
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

stewe780-al meg ne foglalkozz, szovegertesben nem eros.
már mihez képest?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)