- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxSanchez
őstag
-
xxSanchez
őstag
válasz
#06658560 #136 üzenetére
Nem helyettesíti, a modern start menüről lehet indítani a modern alkalmazásokat, ettől függetlenül a desktop ugyanúgy itt van mint a 7 esetében. A Windows 8-as keresőben pedig ki lehet választani, hogy hogyan keressen és melyeket jelenítse meg, ezenkívül pedig a modern alkalmazásokon belül is keres, nem csak a fájljaiban.
-
xxSanchez
őstag
válasz
#06658560 #56 üzenetére
A modern felületen az alkalmazások megnyitása nélkül tudhatunk meg fontosabb információkat is, időjárást, e-mail-eket, árfolyamot, új bejegyzéseket mondjuk egy általunk kedvelt oldalon, pl: betateam, devportal. Ezenkívül pedig egyszerre kereshetünk több helyen is, jóval gyorsabban mintha külön-külön kéne keresgélnünk. A modern alkalmazások oldalra tűzhetőek, a Skype-ot pedig így használni meglehetősen kényelmes, én szeretem.
-
xxSanchez
őstag
válasz
Plazmacucci #82 üzenetére
A widgetek tiltásának azt mondták az az oka, hogy nagyon sebezhető.
-
xxSanchez
őstag
Miért gondolják azt az emberek, vagy akár itt a témában lévő pár ember is, hogy a "modern UI" egy rossz felület lenne? Az összes dolgot amit a régi start menün el lehetett érni azt most a charm barról, vagy pedig a modern felületről lehet indítani. Ezenkívül pedig a csempék nem csak egy képként állnak a kezdőképernyőn, minden fontosabb információt meg tudnak jeleníteni a megnyitásuk nélkül is, E-mail-eket, névnapokat, időjárást, árfolyamot vagy akár más dolgokat is, csak meg kell keresni a megfelelő alkalmazást az áruházban. Kényelmi szempontból pedig szintén nem rossz, keresni is könnyen lehet, csak el kell kezdeni gépelni a keresett dolog nevét és már meg is találja 1 másodpercen belül.
-
xxSanchez
őstag
Remélem, hogy nem fog visszakerülni a rendes start menü, már nagyon megszoktam a csempéket és szeretem is őket, egyáltalán nem szeretnék újra régi start menüt használni. 8.1-ben a start gombot se nagyon értettem, hogy mi az értelme, ugyanoda kattint az ember most is, mint ahol 8-ba kellett, csak most ott van egy "kép" is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest