Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vicze

félisten

válasz quailstorm #104 üzenetére

"meg lehet szüntetni a középkeretet, ezáltal vékonyabb lehet a teló"
    A világ 14 legvékonyabb telefonjából csak 3db "unibody" valósan csak 1.

Középső keret + üveg elő hátlappal, sokkal vékonyabb teló készíthető, mivel unifody esetében sokkal de sokkal hajlékonyabb lesz a telefon mint középső keret + üveg elöl hátul estében.
    A Sony Arc cserélhető aksival volt 8,8mm, de manapság még ha tök egyszerűen is levehető a hátlap akkor is az aksi "nem cserélhető" becsavarozott "legó" konnektoros.
    Teljesen egyértelmű, hogy pont ahogy a jack elhagyása úgy az aksi bezárásának semmilyen valós technikai oka nincs. Pusztán az elavulást szeretnék gyorsítani, semmilyen más nyomós érv nincs mellette.
    Pont ahogy a vékonyítási mániai is lecsenget mert értelme semmis se volt pusztán egy divat hullám, úgy más hülyeségek is lecsengenek majd.

Én hiába tudom szétszedni gond nélkül az iPhone-t, ami viszonylag kellemesen és egyszerűen szerelhető(i7-ig), ha ezt a 1milliárd vásárlóból töredék képes ezt megtenni. De már én se szívesen nyúlnék teljesen ragasztott és vízálló teleóhoz, ahol a vízállóság bukik ha megbontod.

A vízállóságnak meg elég sok szintje van, kezdve attól, hogy megvéded a cseppektől, beszivárgó párától, a víz beszűrődés megakadályozásáig. Teljesen más a kettő és nem mindig szemmel létható a védő mechanizmus.
    A szilikon betéteket meg sehogy se úszod meg, mert egyszerűen vannak nyílások a telefonon, amit szigetelni kell. Legalábbis még vannak...

Új hozzászólás Aktív témák