- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr. 444Hertz #137 üzenetére
Ja, a lényeget kifelejtettem:
A Sony jelenleg leginkább a biztosításokból profitál a PS meg fényképtechnológia mellett, tehát az, hogy, hogy az emberek odahaza látják, milyen sikeres a telefonpiacon is a cég (ráadásul nemzetközi piacon is jelen vannak a csúcskészülékeikkel! Wow!) az csak egy plusz, tehát a veszteség belefér.
Kamera meg nem a legfontosabb a japánok többségének, mert a legtöbben megtehetik, hogy vesznek egy fényképezőgépet fotózás céljára (lásd: japán turisták).Mindennek ellenére én szeretem az Xperiákat, pofás telefonok
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #129 üzenetére
Lehet bennem van a hiba, de a telefonon, és a tv-n is be van kapcsolva az x-reality, de valahogy nem azt méregetem, hogy szabványos-e, hanem csak annyi a reakcióm, hogy ez k@rva jól néz ki.
Bravia tv-nek meg aztán főleg veszett szép képe van. De gondolom asse' szabványos, tehát szar. -
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #98 üzenetére
Tökéletesen egyetértek. Főleg miután én is el szoktam magam ragadtatni.
Itt és most mindenkitől elnézést kérek, hogy levedlem néha a bőröm, és kitör belőlem hulk ...izé őőő a troll
-
blagolf
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #98 üzenetére
Saját tapasztalatomat írtam le, ezt többször hangsúlyoztam. Amint látod a Sony ellenesek már egy ilyen semmilyen cikkre is ugranak. Jönnek trollkodni. Egyébként már a cikk címe is díjat érdemelne. (mintha a többi gyártó nem arra készülne)
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #44 üzenetére
Fested az ördögöt a falra... Bár Halloween-kor lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NBA és kosárlabda topic
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen TV-t vegyek?
- Hardcore café
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged