- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr. 444Hertz #137 üzenetére
Ja, a lényeget kifelejtettem:
A Sony jelenleg leginkább a biztosításokból profitál a PS meg fényképtechnológia mellett, tehát az, hogy, hogy az emberek odahaza látják, milyen sikeres a telefonpiacon is a cég (ráadásul nemzetközi piacon is jelen vannak a csúcskészülékeikkel! Wow!) az csak egy plusz, tehát a veszteség belefér.
Kamera meg nem a legfontosabb a japánok többségének, mert a legtöbben megtehetik, hogy vesznek egy fényképezőgépet fotózás céljára (lásd: japán turisták).Mindennek ellenére én szeretem az Xperiákat, pofás telefonok
-
válasz
beyruth82 #135 üzenetére
Arra, hogy veszteséges a Sony, van egy egyszerű magyarázat:
Japánban a telefonok világában az Xperiák számítanak a mindenki által elfogadott csúcsnak.
A Samsung, LG nem tudnak teret hódítani, az oka pedig ugyanaz, mint ami miatt a kínai olcsófonok sem tudnak igazán piaci tényezők lenni itthon - az emberek többsége nem bízik a minőségben (és érdekes módon a japánokban még a mai napig él a sztereotípia, hogy Korea=rosszabb minőség).
Ebből kifolyólag (és amúgy is az egyébként jó telefonoknak köszönhetően) a Sony megteheti, hogy odahaza az egekbe lőjje a készülékeik árát, ami külföldön az egyéb adók stb. miatt még drágább lesz; vagyis az iPhone-éval vetekszik a Sony árcédulája.
Így meg nehezen akar az emberek többsége kiadni egy vagyont a Sonykért. -
-
Én itt a topikot figyelve csak azt nem értem, hogy annak ellenére, hogy a Sony kijelzőkön lehet a színeket kalibrálni (RGB arány), miért rinyálnak eszeveszettül egyesek.
Valóban negatívum, hogy gyárilag nincs beállítva rendesen a szín, de ha ennyire nem tetszik, be kell lőni kézileg, a lehetőség adott.
Ennyire nem megerőltető a dolog. -
-
A vita szabályai, mint olyan, tartalmazza a következőket:
- ne személyeskedjünk
- ha valamit mondunk, az érvekkel legyen alátámasztva.
Ami itt folyik, az egyik fél részéről sem nevezhető (szakmai) vitának.
A Sony-ellenesek (láthatólag) sokszor nem a saját tapasztalataik alapján ítélkeznek (lásd pl: agyonkalibrált kijelző, ami azért hülyeség, mert úgy állítgatod a színeket, ahogy akarod), ugyanakkor a Sony pártiak viszont olyan érvekkel jönnek, ami magánvélemény, és nem általános igazság (pl: amoled sz*r), illetve dobálództok itt mibdenféle jelzőkkel (pl: szánalmas).
Értem, ha valakinek tetszik/nem tetszik a Sony, de ne tépjünk egymást értelmetlen provokáló kommentekkel, ha lehet... -
Csak ne baltázzák el az árat (ami esélytelen), és ami még fontosabb (amire van némi remény):
NE JELENJEN MEG ÚJ FLAGSHIP!
Azt elég az IFA-ra tartogatni.Azért kíváncsian várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest