- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
blagolf
senior tag
Egy Galaxy Alpha-m volt. Az mondjuk jóval újabb mint egy S3 vagy S4. Nagyon zavaró volt a kijelzője, káprázott tőle a szemem. Persze ez az én problémám tudom, de én csak saját tapasztalatokról beszélek mindig, és nem arról hogy itt meg ott mit írtak róla. A színek is zavaróan élénkek voltak a valósághoz képest.
"HD kijelző egy csúcstelefonban 260 ezerért." ezalatt az I7-re gondoltam, mert az HD. Vagy az nem csúcstelefon? -
blagolf
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #98 üzenetére
Saját tapasztalatomat írtam le, ezt többször hangsúlyoztam. Amint látod a Sony ellenesek már egy ilyen semmilyen cikkre is ugranak. Jönnek trollkodni. Egyébként már a cikk címe is díjat érdemelne. (mintha a többi gyártó nem arra készülne)
-
blagolf
senior tag
válasz
RaveForce #97 üzenetére
"Én am csak azt nem értem, hogy attól mert valaki elvakult sonyfan, és beéri egy futottak még kategóriás kijelzővel, amit már a kínaiak is rég leléptek(nagyokról nem is beszélve..), miért kell saját magát lejáratni ilyen abszolút hozzánemértő kijelentésekkel... " Iphone 7 kijelző felbontása 750 x 1334 pixel. Nem értem akkor ez miért futotta még kijelző! Szakértő úr......
-
blagolf
senior tag
Nem tudom miért kötözködsz? Én leírtam a tapasztalatomat. Érted? Tapasztalatomat. Attól meg senki nem lesz egyéniség, mert Sony telefont vesz. Összekevered velük. Egyébként akik Sony telefont használnak azok jobban ismerik a márkát, mint akik mást használnak, nem gondolod?
-
blagolf
senior tag
-
blagolf
senior tag
Úgy látom megjöttek a Sony fujjogók.
Szánalmasak vagytok.....
-
blagolf
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi haladó szinten
- Opel topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest