- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
most sokan fikazzatok itt a se-t. nem ertem mire fel? melyik gyarto osszes tavalyi modellje kapja meg az ocs-t? csak a se csinalta ezt meg. radasul a tavalyi teloik egesz jol sikerultek(gondolok itt dizajn, hardver (!), es az arazassal se voltak elszallva.) nezzetek meg pl a samut, ott ha jol tudom a notera meg az s2-re van hivatalosan beigerve, meg talan meg a w megkapja es ennyi. szoval nem ertem mire fel megy itt a fikazas, meg az x8-akkal es x10 minivel valo vagdalkozast. :S
-
Tomi0703
addikt
válasz
Dark Archon #15 üzenetére
Most ezt a hsz-edet komolyan gondoltad??? A két telefon rohadtul nem egy kategória. X8 2010, Defy+ 2011, hardveres és szoftveres különbségek, árban sem egyeznek. Persze X8-akkal volt/ van probléma, csak azt nem értem, hogy a 2011 modellek (és azon belül is az árazást írták) voltak említve és, hogy kapcsolódik ide az X8? Szerintem igen jó volt a SE 2011 palettája (igen jó hardver, támogatás is lesz rá). Melyik gyártó csinálta ezt meg tavaly?
Én bízom a sikeres folytatásban immár a SONY részéről.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mostantól Sony Mobile Communications néven folytatja tovább működését a Sony Ericsson.
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest