Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Péter747
tag
utólag 2013.1-18 szerintem jó tet a sony nak
és azóta kedvelem újra
Sony Ericsson w995 az utolsó telo amit vetem és szeretem Sony Ericsson néven
az összes androidos telólya rossz volt Sony Ericssonnak szerintem aza az nem volt kiemelkedő
de amióta csak sony van csak jó tetneki -
Boky
csendes tag
Sziasztok!
Az egyetemen döntési technikák c. tárgyból kell esszét írni, amihez én ezt a témát választottam, hogy a Sony felvásárolta az Ericsson-t.
Nagyon megköszönném, ha vki tudna nekem olyan cikke(ke)t linkelni, ami részletesen elemzi a felvásárlás részleteit, folyamatát.Tudom, hogy létezik google, de hátha valaki tud olyan cikkről ami menőség, de a guglikereső nem dobja ki.
Köszi előre is.
-
Enci1983
senior tag
Mini Pro-m van, szerintem elég jó képeket lehet vele készíteni. Azért kérdeztem úgy mert X10 mini-m nem volt, nincs viszonyítási alapom. Viszont közben megnéztem néhány összehasonlító videót és lehet én vagyok vakegér de nemnagyon látok különbséget az elkészült képek között, igaz én nem is ezért veszek telót. Mérvadó a képminőség de ha egy lehelletnyivel gyengébb a fotó az még nem tántorít el a vásárlástól, pláne hogy ilyen korrekt vasat raktak alá, na meg a support is rendben van
-
Enci1983
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #105 üzenetére
A gyengébb kamera tart vissza a cserétől? Cserébe viszont sokkal többet nyújt mint az elődje, minden másban erős fejlődést mutat.
-
zombinyul
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #105 üzenetére
Igen,ezt még egy Xperia Mini tulaj is megmondta...
Elég erősek kamera terén ezek a kis X10 Minik. -
Arween
senior tag
Hát a honlap nagyon hiányzik,konkrétan a sonymobile.com nem tetszik.
1/magyar nyelv sehol
2/telfonok látványos bemutatása sehol
3/összehasonlítás opciót sem találtam
4/a régi SOKKAL színvonalasabb+ felhaszálóbarát volt sajnálom nagyon ,hogy eltűntnálam nem índít jól a sony........
-
Hanon
tag
Natessék, épp kérdezi akartam, hogy vajon a sonyericsson.com domainnel mit fognak kezdeni, erre ma már sonymobile.com fogadott.
Ellenben nem látom sehol a régi SE logót a honlapon. Létezik, hogy az Xperia S az első és utolsó zöldüveggolyós Sony telefon, a többiek pedig már anélkül fognak jönni?
Egyetlen szívfájdalmam, hogy mostmár nincs fent az a faszányos Xperia S promo videó. :<
-
Enci1983
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #94 üzenetére
Direkt beletervezték a hibákat? Nyilván, biztos érdekükben állt ezt tenni, ezért is öltek bele annyi pénzt hogy a végén kivásárolhassák az Ericsson részét, szerintem ezt azért te se gondolod komolyan
. Az nem tűnt fel hogy minél nagyobb teret nyert a Sony, pláne az utóbbi évben, egyre szinvonalasabb telókat dobott piacra? Meg se fordult a fejedben hogy talán az Ericsson hátráltatta őket? Az állandó feature phone-ok erőltetésével? Ez kicsit vicces amit leírtál azért
-
Ricardo
titán
válasz
LEFTHORSE1 #94 üzenetére
Érdekes elmélet. Azért a xperia minit összerakták rendesen.
-
LEFTHORSE1
őstag
Enci, Dyra, én azt mondom ha egy SE mobilról van szó ott még a legutolsó apró hiba is szándékos, minden porcikája olyanra volt tervezve amilyenre akarták, mivel a SE-nél a Sony adta a multimédiát értelemszerüen az ő érdemük az alá írt szoftver is, azért terveztek bele boszantó hibákat hogy visszafogott eladásaik legyenek és emmiatt az Ericsson meggyőzhetőbbé válljon ami a kivásárlást illeti, ezért most nagyon kiváncsian várom mit fog produkálni egyedül a Sony a kezében a SE licenszekkel, ez az első széria még nem lesz nagy durranás, majd az ősszel megjelenők lesznek az igaziak..
-
joey04
titán
válasz
zombinyul #76 üzenetére
Hurrá, megtették. Valóban dicséretes. Ettől még a Samsung olyan erős vasat pakolt bele a csúcsmodellekbe, ami simán verte erőből a SE csúcskategóriáját. De még a HTC féle Sensation is. Az ára meg csak most lett elfogadható, kb 20k a különbség egy Arc S meg egy Sensation között. De mondom, legyen igazatok, és nyomja le a Samsungot a Sony. Bár így lenne. Nem kéne hallgatni a maszlagot az amoledről, meg nem más gyártók megoldásait látnám viszont minden apró részletben, és nem is kéne puffognom az anyagminőség miatt. De egyelőre jobbak. Jobb készülékeket dobnak ki a legtöbb vásárló szerint. Ezt mutatják a számok, ez van. Nem lehet szembemenni velük.
-
stbtamas
aktív tag
-
stbtamas
aktív tag
válasz
zombinyul #80 üzenetére
"jó support, aha oké. az összes samsungon 2.3.x van v 4.0, miről is beszélünk?"
Ez FAIL!
Nekem Samsung Galaxy Minim van, de már a 2.3.4-re való hivatalos frissítés is macerás volt.. ICS pedig hivatalosan soha nem lesz rá a kevés ram és az irtózatosan lassú processzor miatt. Míg a SE összes idei kiadása megkapja majd az ICS-t.. akkor milyen supportrol is beszélünk a Samsungnál?! Nekem nem lehet mondani hogy elfogult SE tulaj vagyok, mert Samsungom van. Őszintén mondva megbántam, hogy egy éve ezt a telefont vettem meg. Még az angry birds is szaggat rajta, a kijelző pixelségéről pedig nem is mondok semmit. Mintha mozaikban nézném az egészet. Ez nem elég, mai napi (2012) nyomja ki a telefonokat ugyan ekkora kijelzővel/felbontással. -
zombinyul
addikt
válasz
RaveForce #77 üzenetére
"jelentselek v be tudsz kussolni? " Pont az ilyen paraszt stílus miatt jön elő a személyeskedés. Jelents csak,kétlem hogy túl nagy jelentősége volna.
A Sony Ericssonoknál,kedves tudatlan fórumtársam,használják a Mobile Bravia technológiát,amivel a Samsung hasonló árú kijelzőit ronggyá alázza. Már egy hagyományos TFT LCD panel mellett sem tud a Samsung kijelzője labdába rúgni,tudom,hiszen itt van mellettem az X10 Mini,meg a Galaxy Mini.
"minöségi anyag, aha pont ugyanaz a müanyag mint a másik, pont a SE, aki még az arc-ot is képes volt kihozni csillogos gagyimüanyaggal, no comment..."
Tudtommal nem az Arcról van szó,hanem alsóbb kategóriás telefonokról,mint Mini,és társai. Az Arc formatervével,meg naprakész szoftverével hódít. Alsóbb kategóriába ott van a karcálló előlap,a puha borítású hátlap,ezeket mikor találod meg az oly nagy becsben tartott Galaxy Mini 2-dben?
jó support, aha oké. az összes samsungon 2.3.x van v 4.0, miről is beszélünk?
itt jön képbe,hogy neked kellene leülnöd egyessel. Ezt pl. nem hoztam fel a Samsung ellen,általánosságban írtam,hogy ez egy nagy ütőkártyája a Sony Ericssonnak.
Hol marad a nagy Samsungtól,a szenszejtől,attól,akit nem nevezünk nevén mert nem vagyunk rá méltók a hw optimalizáltság?
Elvakultságról nem nálunk kell beszélni,hanem nálad. -
fatal`
titán
válasz
RaveForce #67 üzenetére
"galaxy mini, gio laposra veri"
Parancsolsz?
Mégis miben veri? (az eladási számokon kívül persze)
Hardverben nem, kijelzőben nem, szoftverben nem, supportban nem. Komolyan érdekelne, hogy mégis mire gondoltál...
Az eladási adatokat meg user szemszögből leszarom, a samsungból azért megy el több, mert beesik a boltba az egyszeri user és megveszi, mert rá van írva, hogy samsung. A Nokia is ezért nem csődölt még be...
-
nem baj, sőt!
-
RaveForce
veterán
válasz
zombinyul #76 üzenetére
najo akk válaszolok mert, nem birom az ilyen fölényes birka elszálltságot
Neked meg egy telefonnál fontosabbak az eladások,mint a tudás meg a minőség. Gratulálok,horrible User fail.
értő olvasás 1es, leülhetsz, személyeskedésért, jelentselek v be tudsz kussolni? naugye..Nem csak a proci a lényeg hanem a kijelző ledes, szebb, szép ház minőségi müanyagból, jó support és had ne soroljam.
az összes mai tft kijelzö ledes megvilágitású, csak a SE kihangsulyozza,h a birka azt higgye h ez vmi non plus ultra
minöségi anyag, aha pont ugyanaz a müanyag mint a másik, pont a SE, aki még az arc-ot is képes volt kihozni csillogos gagyimüanyaggal, no comment...
jó support, aha oké. az összes samsungon 2.3.x van v 4.0, miről is beszélünk?de mostmár megfogadom h elvakult vérfanokkal nem állok le..
-
zombinyul
addikt
sdd2 : ez az elvakultság valami borzasztó. Nincs olyan szempont,ami alapján jobb volna egy Galaxy Mini 2 egy új Mininél. A régebbi változatoknál pedig okés,jobb a szoftver a Samsungon,a Sony Ericsson viszont alázza kamerára,kompaktságra,meg agyaghasználatra a Galaxy Minit. Had ne soroljam a nagyságrendekkel szebb kijelzőket.
RaveForce: persze,az eladások. Mert az emberek előbb vesznek meg egy f*st,csak mert Samsung van ráírva,mint egy komolyabb tudású készüléket.Aztán meg rinyálnak,mert az Angry Birds beszaggat.Neked meg egy telefonnál fontosabbak az eladások,mint a tudás meg a minőség. Gratulálok,horrible User fail.
Nem csak a proci a lényeg hanem a kijelző ledes, szebb, szép ház minőségi müanyagból, jó support és had ne soroljam.bullshit listának jó, de ink nem mennék bele egyenként, mert fáradt vok már és értelme se lenne
Jól is tetted hogy feladtad,erre tényleg nem lehet mit mondani,nem bírsz a magas labdával,nem ok nélkül.joey20: Te,az "elvakult" ájfón user legalább beláthatnád,hogy a (szemembe) egyetlen jó tulajdonságát az Iphoneoknak csak a Sony Ericssonnál vették át-gondolok itt az sw-hw optimalizálásra. Ezt vajon a hőn áhított Samsung mikor képes meglépni?
-
joey04
titán
ohh baz, a sony "visszatérésével" a fanok is visszatérnek lassan...
-
sdd2
veterán
Igaz, olyan mint régen a nokia vagy mint egy pár családtagom. Bemegy a boltba és a legolcsóbb nokiát vagy egy jó nokiát. Más nem is. Ez a helyzet most samsungéknál is. "Olyan kicsi éribtős, olcsó samut kérek" Na ezt is hallottam már üzletben ami szerintem baj
RaveForce
A gyártónak az a lényeg de a vevőbek nem és hát minden sz@r samut rájuk sóznak mikor van annál jobbi olyan áron. Nem csak a proci a lényeg hanem a kijelző ledes, szebb, szép ház minőségi müanyagból, jó support és had ne soroljam. Amit a samu csinál azért már egyszer kapott a pofájára a sony ericcson, idő kérdés mikor fog a samu is.
-
zombinyul
addikt
válasz
RaveForce #67 üzenetére
Szerintem te nagyon nem vagy tisztába a dolgokkal,csak a Sony Ericsson ellenesség beszél belőled.
Ha a tudást nézzük,a Mini laposra veri a Galaxy Mini 2-t,de az X10 Mini az első Galaxy Minit is. A proknak riválisa sincs.
Az eladásokkal tisztában vagyok,de nagyon sántít amit mondtál. -
RaveForce
veterán
válasz
zombinyul #61 üzenetére
galaxy mini, gio laposra veri, raklapszámra ment el nálunk is elmúlt időben, most is készlethiány van ideiglenesen, mig a SE minijei..khm szépen fogalmazva "szerényebb" forgalmat bonyolítanak
igen jöhet a következő, a SE sehol nem hagyott le konkurenciát..örülnek ha életben maradnak rövidtávon, szomorú de ez ilyen..
-
zombinyul
addikt
válasz
RaveForce #60 üzenetére
Hogyne.
Ha mutatsz egy telefont,amely felveszi a versenyt pl. egy új Minivel(pláne a Proval!),kezet csókolok. Árra,méretre,és tudásra gondolok. Abban a kategóriában nem jellemző 1gigás Snapdragonokkal dobálózni,de az is nagy fegyvertény,hogy friss rendszerekkel dobják őket piacra. Sorolhatnám még az okokat,melyek jobbá tesznek bizonyos modelleket a konkurenciánál.
Óhajtasz még példát olvasgatni? -
Enci1983
senior tag
válasz
#13260800 #55 üzenetére
Nemigazán tartunk sehol, legalábbis veled nem lehet, így hát a többiekhez hasonlóan inkább rádhagyom. Megértenélek ha mindig csak szívtál volna az SE telókkal amit eddig használtál, akkor aztmondom oké, van igazad. De így? Ha neked ez a vesszőparipád akkor lovagolj csak ezen, okosan kell vásárolni pláne egy senior tagnak illendő volna valamilyen szinten tisztába lennie a gyártókkal és a supportjukkal valamint hogy milyen poziciót töltenek be különféle operációs rendszerekben és azok frissítésében. A Sony mikor kidobta az első androidos telójait nagyon kezdők voltak még, de tavaly sikerült nekik valamilyen szinten felnőnni az androidos konkurenciához, illetve némely modellel el is húztak a konkurencia mellett. A lényeg az ha pölö neked nem sikerül valami elsőre akkor már le is írhatjuk az egészet, mehet a kukába. Ezzel nem csak magadat jellemzed de az én aláírásomat is alátámasztod, de tényleg bocs, és részemről le is zártam ezt a tereferét
-
Ricardo
titán
Remélem mielőbb kikerülnek ebből. A mobil részlegük szerintem jó úton halad.
-
Enci1983
senior tag
válasz
#13260800 #51 üzenetére
"X10 mini pro-val könnyű
vagdalózni, szinte szüzek voltak"
És akkor? Minden rendben? Bocs
mikor megvettem nem írták oda,
hogy még szüzek és számítsak
hatalmas szopásokra. Jah értem, neked tökre nem tűnt fel hogy ez az első androidos próbálkozásuk? Aham, így már érthető a felháborodásod, tényleg sorry. Én tökéletesen megértelek, nekem a Samsung-gal volt hasonló élményem, viszont emiatt még nem írom le a céget, szimplán én sem veszek többet gagyit, holott nekik már több tapasztalatuk volt android fronton mint a Sony-nak. De azért az a gondolat engem vígasztal hogy garantált a support a mini prom-ra ami már közel egy éves s még jövő ilyenkor is szinte az aktuális szoft fog futni rajta.Na meg azért az N900 és az X10 mini pro nemigazán egy kategória.
-
sdd2
veterán
válasz
#13260800 #52 üzenetére
Már változott a helyzet. Én meg óvnálak a samsungoktól! Frissítés fos, hardver meg egy hulladék. Én is vettem x10 mini-t 30K-volt és utána vettem az Xperia Mini-t. Ennek jó a szúportja és majd amikor nem lesz több akkor bootloadert nyitunk és mehet a custom ROM. x10 mini-re és x10 mini pro-ra is nagyon jó 2.3-as rom-ok vannak. Majd röhögök miközben töltöm le rá az ICS-t.
Amúgy sok ember egy baki miatt leírja az egész céget. Ha ilyen lenne mindenki akkor a samsung és a nokia már csődbe lenne rég. Annyi hibás készülékük van (amivel én találkoztam) hogy eszméletlen. Van SE is az biztos de nem sokat hallottam. Most már tanultak a supportos bakiból. Amúgy ha eladod a telefont kapsz érte kb 20K-t és majdnem ott az ára egy új xperia Mini-nek.
-
törölt tag
Na jó kicsit eltúloztam! Egy dologban nagyon jó hasznát látom. Az esti kocogásaimat remekül méri miközben flac-ben zenét halgatok rajta és a fényképezője is tűrhető. A mérete miatt pedig borzasztó könnyű vinni ide oda. Biz isten mondom ha csak egy picikét jobban tőrödnek azzal a telóval nem is akartam volna más droidos telót csak Sony-t. De nagyot csalódtam bennük. Főleg azért mert előtte évekig egy W800-t használtam nagy nagy megelégedéssel.
-
törölt tag
Már ne is haragudj de pepet blama volt a cégre nézve mikor egy BUILD frissítés után elcsesződött a telefon könyv. Igaz csak Magyar nyelv alatt. De úgy kb egy életre megjegyeztem a nevüket. A fórumokon meg kaptuk tőlük az okost hogy használjuk angol nyelven a telefont vagy töltsünk le egy telefonkönyv appot. Akkoriban még csak a phonebook 2.0 létezett ami össze vissza fagyott a telefonon. Kénytelen voltam Angolul használni ellenkező esetben csak telefonálni nem tudtam volna egy elméleti síkon telefonálásra gyártott készülékkel. Ennek az "apró" hibának a javítása körülbelül 4 - 5 hónap volt.
Nem érdekelnek engem mit írogatnak. Majd ha töltöm lefelé a frissítést akkor elhiszem. Ez a cég számomra teljesen hiteltelenné vált.
"X10 mini pro-val könnyű vagdalózni, szinte szüzek voltak"
És akkor? Minden rendben? Bocs mikor megvettem nem írták oda, hogy még szüzek és számítsak hatalmas szopásokra.
Más cégekkel nem foglalkozom mert Sony-m volt. Emiatt nem is tudom milyen lesz a köv androidos telóm, de, hogy SE-t nem szívesen fogok venni az is biztos.
Mellesleg nem is volt olcsó a telefon. 2 év hűséggel 33 000 FT. Szóval egy picike kis figyelmet azért csak megérdemelt volna a jószág.
"mégis képesek voltak vele egyedit alkotni,"
ja! Egyedien fenomenális élmény volt az a teló! Rendesen becumiztam vele. Vettem egy N900-t ami körberöhögi.
Megtartottam az SE-t is. De hogy nem veszek többet Sony telefont az is biztos. -
fatal`
titán
válasz
kiskaktusz #44 üzenetére
Tisztában vagyok vele, de olvass vissza.
Ő azt írta, hogy nem lesz frissítés az új készülékekre (2011-es modellekre), hiszi ha látja. Erre reagáltam és erről szólt az egész, nem a 2010-es modellekről.
(#45) gabe8719: Csak azért hoztam példának, mert nem érti meg, hogy lesz frissítés a 2011-es modellekre.
-
joey04
titán
A frissítést csak 2 hozzászóló kritizálta. És egyébként hozzávéve, hogy az X10 idejében milyen gyalázatosan álltak hozzá kérdéshez, és mennyi emberben hagyott nyomot ez a negatív tapasztalat, még örülhetnek, hogy csak ennyi embernek van előítélete a frissítésekkel kapcsolatban. Viszont ezen téren történő fejlődésük még nem váltja ki szerintem a többi hibát, elmaradást amit alátámasztanak a számok is sajnos. Van még hová fejlődni, messze még a konkurencia. Én is szívesebben látnék egy szárnyaló Sonyt, mint egy szárnyaló Samsungot, de ez jelenleg nagyon távolinak tűnik...
-
Tomi0703
addikt
most sokan fikazzatok itt a se-t. nem ertem mire fel? melyik gyarto osszes tavalyi modellje kapja meg az ocs-t? csak a se csinalta ezt meg. radasul a tavalyi teloik egesz jol sikerultek(gondolok itt dizajn, hardver (!), es az arazassal se voltak elszallva.) nezzetek meg pl a samut, ott ha jol tudom a notera meg az s2-re van hivatalosan beigerve, meg talan meg a w megkapja es ennyi. szoval nem ertem mire fel megy itt a fikazas, meg az x8-akkal es x10 minivel valo vagdalkozast. :S
-
gabe8719
senior tag
Pusztán arra értettem a dolgot, hogy egy referenciamodellt support szempontjából tényleg felesleges összehasonlítani bármi mással.
Persze abban igazad van, hogy (különösen a felső árkategóriában) simán elvárható lenne ugyanaz a támogatás. Objektíve megragadva a dolgot ez tényleg nem az a tény ami miatt versenybe szállhatna mondjuk az almával bármelyik droid-gyártó, de azért az is ide tartozik, hogy az android szellemisége teljesen más, innen nézve pedig soha nem is lehet majd összehasonlítani (a support szempontjából sem) egy olyan rendszerrel, amit 5 készülékre fejlesztenek összesen, és ugyanott készül a hardver mint a szoftver, ráadásul más gyártó hozzá sem nyúlhat.
A droid lényege ennek épp az ellenkezőjében áll, ezért mindig lesznek támogatói és ellenzői is a rendszernek.A Samu pedig hiába termel nagyobb profitot, szerintem nem tesz jót a piacnak. Egyrészről a verseny miatt igen, ugyanakkor nekik aztán végképp eszük ágában sincs az alsóbb árszegmensben is "normális" hardvert használni 2012-ben, úgyhogy a pozíciója miatt perpill a Samu szerintem egy komoly gátja annak, hogy az alsóbb szegmensben is egységnyi ár mellett normálisan fejlődjön a hardver. Nyilván amíg 50ezer forintig a Samutól még mindig csak a tonnaszámra feldolgozott MSM7227-et lehet kapni, addig ez nem is fog komolyan megváltozni. Szerintem.
Egyelőre ami a kezükben van az nyilván kevés az üdvösséghez, de ahhoz képest, hogy 2-3 éve még sokan jósolták hogy a gyártó lehúzza a rolót, 2011-ben (mondjuk 2008-hoz képest) hatalmasat léptek előre, és ha ezt a leosztást szépen játsszák meg, szerintem ebből még pár év múlva tényleg bármi lehet. (Különösen, ha elég innovatívak is lesznek, és több termékvonalat is egységesen, egy irányba tudnak fejleszteni úgy, hogy az ötleteket mindenhol egységesen tudják kamatoztatni.)
hunfatal:
Azért az X10 frissítését nem hoznám fel pozitív példának.. Ha nem lett volna közfelháborodás amikor kijelentették hogy nem lesz support, nem csinálták volna meg, pl. ezért is maradt ki a froyo, és ígérték be eleve a 2.3-at, hogy megnyugtassák a kedélyeket, és idejük is legyen összerántani a frissítést.. (Közfelháborodás meg nyilván volt, azért egy vagyonba került anno az X10, úgyhogy rossz vége lett volna ha 2.1-el marad..)sdd2:
Erről beszéltem. Úgy legyen! -
Enci1983
senior tag
válasz
#13260800 #36 üzenetére
Te kevered a Samsung-al a Sony-t egy pöppet, meg az LG-vel, egy csak egy olyan készüléket írj ami közel 2 éves és GB fut rajta. X10 mini pro-val könnyű vagdalózni, szinte szüzek voltak még android téren mégis képesek voltak vele egyedit alkotni, ott a Samsung, az SGS II, illetve a Note megkapja az ICS-t a többi meg vegyen újat remek, pláne hogy 6x nagyobb a termekpalettája mint a Sony-nak, ez dícséretes. Tényleg, igazad van, pont jó példát hoztál fel support terén, ennél talán még az X8 lett volna jobb
-
sdd2
veterán
válasz
#13260800 #36 üzenetére
Kaptam szerdán egy e-mailt mert regisztrálva vagyok az SE oldalán. Ez áll benne:
"Tájékoztatni szeretnélek arról, hogy a Sony a Sony Ericsson megvásárlását tervezi, és hogy mit jelent mindez számodra.
Sok minden változatlan marad. Például a meglévő garanciák továbbra is teljes egészében érvényesek lesznek, és ugyanazt a magas színvonalú szolgáltatást és támogatást kapod, amelyet eddig megszoktál. Ugyanakkor néhány előnyös újdonságra is számíthatsz.
Sony Ericsson telefonod már most is számos nagyszerű Sony technológiát rejt magában. A jövőben azonban még több korszerű Sony funkciót élvezhetsz – könnyebben kapcsolódhatsz más Sony termékekhez, például televíziókészülékekhez, asztali számítógépekhez, táblaszámítógépekhez, és több képernyőn is zökkenőmentesen tudsz tartalmat megosztani. Ezenkívül még több lehetőséged nyílik a Sony kiváló szórakoztató tartalmainak elérésére, így a Sony Entertainment Network zene- és filmszolgáltatásainak igénybevételére.
A Sony első okostelefonja, a Sony Xperia™ S, ez év tavaszán kerül forgalomba.
Kattints ide, és tudj meg további részleteket erről az izgalmas, új androidos készülékről.Rendkívüli izgalommal várjuk a jövőt, és a Sony részeként is szeretnénk tartani veled a kapcsolatot. Segítségképpen a szokásos módon frissítheted profilodat. Nagyon várjuk, hogy veled együtt lépjünk be az új korszakba.
Köszönjük.
Steve Walker, marketing-alelnök, Sony Ericsson"Ez azért megnyugtathat mindenkit, hogy lesz frissítés ami be lett ígérve, és garancia is. A számodra lényeges dolgot kiemeltem.
-
AMD Power
titán
Reméljük látni is fogjuk a fejlődést és az eredményeket. Mert a 2011 az nagyon gyenge volt az SE-nél.
-
joey04
titán
Már bocs, de még jó, hogy a referenciamodell élen jár a supportban
Nem is vártam el, nem tudom, hogy ez hogy jött le neked... Bár teszem hozzá: ezért nem szimpatikus az Android önmagában pl, mert nem várhatom el ezt. Na mindegy, ez más téma.A Samsung termékpalettája az SE-hez viszonyítva finoman szólva röhej volt a múlt évben
Elnézve az itteni táblázatokat, ezt nem mondanám biztosnak. (Teszem hozzá, kimondottan nem kedvelem a Samsungot, de sokkal ügyesebben dolgozik a piacon, mint a Sony.)A Sony tevékenységével kapcsolatban egyébként is nord_ véleményét osztom.
Viszont azt tartom, a frissítésekben szépen fejlődtek, meg egyébként több területen is, de ez még kevés.
-
nord_
veterán
Sajnálom, hogy eltűnik az Ericsson márkanév.
Anno nagyon jó kis telókat csináltak, az SH-888 vagy a T-28 maga volt a csúcskategória.
A Sony mostani tevékenységét meg hagyjuk... basszus, kihoznak egy új kategóriát a cserélhető objektíves rendszereknél, úgy hogy kvázi nincs hozzá objektív, csak a kitobin kívül egy aranyárban adott Zeiss meg egy ipari hulladék 16-os pancake? Aztán két évre előre csak annyit bírnak mondani, hogy majd talán lesz valami? Na ne vicceljünk már... értelmes ember ilyen rendszert nem választ...
-
A Sony csak egy kis szeletet birtokolt ebben az iparágban,nem tudom,hogy mi fog ezzel változni.
-
törölt tag
BUILD az csak egy minimális javítás. Az X10 mini pro-nál azért azt is sikerült eltolniuk. Nem lepődnék meg ha bejelentenék, hogy felesleges a frissítés mert minek? Vegyetek új telót azon majd lesz új Android
Majd mondják, hogy azt még az SE igértem meg ők meg már a Sony
Na mind1. Ha kint lesz bocsánatot kérek! Akkor lehet mégis jó útra lépnek
-
N.GÁBOR
aktív tag
Legyen igazatok és tényleg sikerüljön a Sonynak. De szerintem ez nem lesz egyszerű.
Azt hiszem semleges vagyok a korábbi készülékeik iránt, de alá kell írnom, hogy az xperia család nagyon megtetszett, így elhatároztam pár hónapja, hogy megtöröm a samsung érát, és veszek egy x8. Azért azt mert tetszik, első okostelefonnak tökéletes és úgy volt, hogy ingyen kapom a vodánál.
Nem így lett, nem kaptam volna ingyen. Függetlenül pedig azért nem szívesen adtam volna érte normális csomagban 40 000 Ft-t, így szerintem egy dual simes 918d nevű Alcatel lesz.
Nah, de nem is ez a lényeg.
Valamit nem csináltak jól eddig:
- az xperiak nagyon jók lettek és szerintem karakteresek is
- nem tekinthetőek másolatnak, "saját külső"-vel rendelkeznek ami szerintem szép is
- a saját felület szuper
- árban talán kicsit magasabb mint a többi (nem mindig), de az előző három pont miatt, legyen
- ezek miatt veszik is mint a cukrot és idén 65%-kal több xperia fogyott mint tavaly. Ez bámulatos!DE
- a fenti tények ellenére veszteséges volt a cég. Nem is kicsit, hanem nagyon!
- minden adat, minden tény őket igazolnál a mobil részleg mégis veszteséges!
- A samsung lehet, hogy több bőrt húz le egy készülékről, mégis rekordokat döntöket, elképeztőek a pénzügyi eredményeik.Ha csak a készülékeket nézzük, "ott van a szeren" a sony, de ha az eredményeket, ami hosszú távon ugye feltétele a jó készülékeknek, akkor valamit nagyon-nagyon rosszul csinálnak. Kívánom, hogy ez változzon, hisz minél többen vannak pariban, nekünk annál jobb. Csak azt akartam mondani, hogy jelenleg nincs olyan helyzetben a gyártó, hogy egyeduralomra törjön, messze nincs.
-
Qwery
tag
Hát... itt aztán sok sci-fi író elveszett.
Sony mint egyeduralkodó a piacon? Ha nem a Google-Motorola, akkor a Sony? A közös design, a termék-egységesítés, az SWk összehangolása mind mind a Sony előtt hevert eddig is. Az Ericsson nem sok vizet zavart valljuk be. Annyi történt mindössze, hogy a minimális kis hasznukból nem kell csurgatni az Ericssonnak. A Sony meg bizonyítottan nem tud mit kezdeni olyan nevekkel a mobil üzletágban, mint a Playstation. Részemről ennyi. Designra marad minden úgy mint eddig, belsőre szintén, a beszédhangszóró alá meg rövidebb márkanév kerül. Heh.
-
törölt tag
Hamukáznak. Tudom. SE X10 mini pro -val kezdtem az Androidos pályafutásom. Ott is ígértek mindent. Aztán kiadtak egy eltolt BUILD frissítést amit nagyvonalúan nem is javítottak majd már csak akkor mikor több hónap csúszással az igérthez képest kiadták a 2.1 Androidot. Megjegyzem akkor már szinte minden Androidos telefon 2.2 hajtott. Ez az SE. Akkor is igérgetek meg most is. Hiszem majd ha látom a frissítéseket. Mindezek után bejelentették, hogy ők tulajdonképpen tojnak a telóra és amúgy sem képes a teló futtatni a 2.3 Droidot. Megjegyzem a teló természetesen képes futattani alternatív rom van is rá és szépen is megy. A legszebb az egészben, hogy még mindig csak másfél éves a készülék. Ennyi idő alatt képesek voltak lemondani róla.
-
gabe8719
senior tag
Már bocs, de még jó, hogy a referenciamodell élen jár a supportban..
Ami pedig azt illeti, gyakorlatilag az SE volt az egyetlen olyan szereplő a piacon, amelyik tényleg megmutatta, hogy lehet ezt jól is csinálni.. Konkrétan letettek egy baromi ütős készülékpalettát 2011-ben, a középkategóriában az ár-érték arányt tekintve simán bajnokok voltak, plusz a jelenlegi versenytényezők mellett is alkottak olyat, aminek egyszerűen nincs közvetlen vetélytársa.. A Samsung a "galaktikus" méretű, feleslegesen és megalapozatlanul felduzzasztott és ugyanarról ezer bőrt lehúzó termékpalettája az árazáspolitikájával együtt az SE-hez viszonyítva finoman szólva röhej volt a múlt évben, ráadásul még mindig ugyanezt csinálják..
Arról az "apróságról" nem is beszélve, hogy ha házon belül a fő vonásokat/tulajdonságokat tekintve sikerül egységesíteniük a gyártásfilozófiájukat és a fejlesztések is beszivárognak majd házon belül minden termékvonalba, komoly IT nagyhatalom lehet még a Sony-ból.
Ha bejön amit szeretnék, akkor először lesz minden téren igazi konkurenciája az almának, ráadásul egy olyan gyártó személyében, ami szintén ősidők óta gyárt minőséget, valamint amennyire emlékszem, a mindörökre maradandó dolgok és fogalmak mellett mindig tudtak egyedit és szépet is alkotni.
A magam részéről abszolút üdvözlöm a döntést, nagyon remélem hogy mihamarabb kézzel fogható eredmény is lesz.
-
Enci1983
senior tag
A Sony elindul hódító útjára végre az utánfutó nélkül sokkal dinamikusabb fejlődés várható
. Azért a teljes márkanév még hiányozni fog részemről, mindig is jól csengő névnek ítéltem a Sony Ericsson-t. De azért hajrá!
-
kiskaktusz
addikt
Hát eljött ez a nap is.
Hajrá Sony!
-
Tomi0703
addikt
válasz
Dark Archon #15 üzenetére
Most ezt a hsz-edet komolyan gondoltad??? A két telefon rohadtul nem egy kategória. X8 2010, Defy+ 2011, hardveres és szoftveres különbségek, árban sem egyeznek. Persze X8-akkal volt/ van probléma, csak azt nem értem, hogy a 2011 modellek (és azon belül is az árazást írták) voltak említve és, hogy kapcsolódik ide az X8? Szerintem igen jó volt a SE 2011 palettája (igen jó hardver, támogatás is lesz rá). Melyik gyártó csinálta ezt meg tavaly?
Én bízom a sikeres folytatásban immár a SONY részéről.
-
zombinyul
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #19 üzenetére
Ámen.
Én biztos nem fogok Sonyt venni. Nyilván jó telefonok maradnak,de mivel nekem életem első telefonja Ericsson volt,hülyének nézhettek,de nekem sokat jelent az a felirat a telefonon...
Azthiszem átpártolok a Nokiához,vagy ha Androidos akarok maradni,akkor az Alcatelhez. -
LEFTHORSE1
őstag
Mostantól kezdődik a haddelhadd, a samu és az epöl reszkethet, a nokia nem versenytárs, lesz itt állleesés (helyes ez a szó ?)...
Jövőbe látásom a következő : megszületik a moduláris TV amely bővithető PS-el, ruoterrel internet eléréssel stb, a mobil és a tablet lesz a beviteli és kontrol eszköz (oda vissza adatküldés) NFC és transferjet mindennapos lesz, a vezetékek értelemszerüen eltünnek, főleg az a francos HDMI, a mobil eszközök energiaellátását a könnyen és gyorsan cserélhető hagyományos és bizonságos aksikban látom.. -
sdd2
veterán
válasz
Az x8 egy 2010-es alsókategóriás droid amin 2.1 van. A Defy+ pedig 2011-es közép-felső kategóriás 2.3-al. És hardverben is nagyon nagy az eltérés, így ne hasonlísd össze őket. Nagy a fejlődés köztük.
-
mrlujoak
veterán
válasz
grat. Két olyan kategóriát sikerült összehasonlítanod, ami bőven nem egy...
Sem árban, sem tudásban, sem évjáratban... -
Hát lehet, hogy az ára jó volt, de nekem egy X8-am volt és egy kalap szar volt, értem ezalatt, hogy az alap feladatát, a telefonálást sem lehetett rajta gond nélkül megoldani. Mióta megvan a Defy+, még mindig szokatlan, hogy a hívásindítás után szinte egyből csörög is, meg kicsit másképp látom az Android-ot is.
-
RaveForce
veterán
válasz
nightshadow #13 üzenetére
annak már nagyon régen vége... mindenük a sony kezébe került (a mobiltellaüzletágban legalábbis)
-
nightshadow
veterán
S az Ericsson saját név alatt folytatja a telefongyártást, vagy annak vége?
-
RaveForce
veterán
hát most vagy villantanak vmi nagyot és profitot termelnek, vagy ...
-
mrlujoak
veterán
válasz
Dark Archon #1 üzenetére
fő a bizalom, ugye...
Egyébként a Siemens mobile üzletága nem kicsit másképp alakult...
(#6) =Mentor= :
A tavalyi modellek árazása is korrekt volt. Mert minden kezdeti túlárazott induló ár normalizálódott...
Az meg már csak hab a tortán, hogy a többi gyártóval ellentétben a komplett tavalyi paletta megkapja a legfrissebb oprendszert, így akár még értéktartás szempontjából is korrekt a modellcsalád... -
Blyan
félisten
Szerintem jó vége lesz ennek a dolognak, remélem legalább is. A Sony a legsokrétűbb szórakoztatóipari tapasztalattal rendelkező androidos szereplő, csak nem cseszik el.
-
stbtamas
aktív tag
Remélhetőleg ezt a befektetést majd nem fogják a felhasználókkal megpróbálni kifizettetni nagyon rövid idő alatt.. Pontosan arra gondolok, hogy remélem emiatt most nem kezdenek majd meg megdrágulni a telefonok..
-
Apika
addikt
Akkor végre pont került a mondat végére...
-
Csak aztán nehogy a Siemens sorsára jussanak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Mostantól Sony Mobile Communications néven folytatja tovább működését a Sony Ericsson.
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest