Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TTommi

aktív tag

válasz #96302336 #43 üzenetére

Na most akkor én tapsikolok neked egyet:)
    Annak idején vitáztunk a Z2 képeiről és győzködtek, hogy az S5 és az Iphone5, de leginkább a G3 mennyivel előrébb vannak. Aztán a G4 nél és az S6 nál is előjöttek szép fotók, főleg éjszaka és innentől meghalt mindenki, aki nem G4-el vagy S6 tal, vagy Iphone 6 -tal fotózott:)) Az éjszakai állványos fotók tényleg sokkal jobbak, de a nappali felvételek szerintem semennyivel sem. Ellenben a Sony az audióban és az üzemidőben is magasan verte mindegyiket. A szoftver frissítéseik baromi jól sikerültek a Z szériára, szemben a Samu idétlenkedéseivel. Én ugyan csak olvastam meg hallomásból szereztem infókat, de a Sony-knál mindig csak és kizárólag a kamera miatt sajnálkoztak, tudomást sem vettek a csomó jó kis hasznos ficsőrről.
    Én maximálisan elégedett vagyok a Z2és aZ5c fotókkal. És ha rosszabb is, mint más készülékek esetében, annyival nem, mint amennyire mondják.
    Willamgranttel pedig osztom az összeesküvés elmélet dolgot. Tény, hogy nem nagyon van értelmes magyarázat arra, hogy a legjobb szenzorból miért nem hozzák ki a legtöbbet?

SXZ2 és SXZ5c

• Ricardo

titán

válasz #96302336 #43 üzenetére

"Azt kéne végre a sok mobil fotósnak belátni, hogy picsányi objektívvel, agyonnyomott össz. vissz. 3mm teljes kamera mérettel nem lehet normális képeket csinálni. egyikkel sem, nincs kivétel."

Nem is várja el senki hogy profi fényképezőgépeket megszégyenítő képet készítsen. Annyit hozzanak ki belőle amennyit a többiek. ;)

Új hozzászólás Aktív témák