Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Ha az anyagminősége rendben van, akkor talán, de csak talán megéri a pénzét.
Az elődöt volt szerencsém élőben látni, kipróbálni, röviden: egy kalap sz*r az egész. Annyi pénzért nem egy kétezer forintos kínai noname ház minőségére számítottam. -
H.O.D.
senior tag
PRO:
Én drágábban vettem. Idióta alakja miatt szedett-vetett érzést kelt, plusz most próbálom visszacserélni, mert az odakínált fájlok felét nem tudja lejátszani. Egy ilyen házba épített PC-vel nincs ilyen gond.KONTRA:
Más kérdés, hogy a teljes lehajtható előlap tipikus kínai bazári majomfogó, ennek elég lenne egy 3cm-es flip is. Valamint elfelejthetnék végre a színes műanyag csatlakozókat és lehetnének arany-fekete kivitelűek. Így ebben a formában ez nem pálya és sajnos a kategóriában egyik sem. -
kromatika
veterán
87 eu ezért

-
VS461
tag
Nekem tetszik, es a belevalo is megvan, csak be kell koltozni. Azt hiszem, megtalaltam a teveallvanyba a megveendo hazat.
-
Trava
tag
Ennyiért már kész médialejátszót lehet venni, ezt meg még tele kell tenni.

-
Logen88
aktív tag
Nekem tetszik, hogy ilyen egyszerű, csak az ár nagyon magas.
Egy kis moddingal fel lehetne dobni. Szeretnék egyszer egy ilyen fekvő kuckót átalakítani, lenne is pár ötletem, de ilyen ár mellett.
-
Meridian
senior tag
Az árát is figyeljétek... 27-28ezer Ft egy hajtogatott üres fémlemez dobozért. Nem sok egy kicsit ezért?
-
M@trixfan
addikt
Oké, oké, jól illeszkedik egy komponens rendszerhez, de amikor lenyitnám az elejét optikai lemez berakásához akkor már borul az elegancia. Jóbarátom FT03 Mini házán slot-in nyílás van. Talán itt is inkább azt kellene alkalmazni, vagy a Mac Pro-hoz hasonló ízléses síkban lesüllyedő takarást "meztelen" tálcával.
-
XuChi
addikt
Ez nagyon gagyi. Hol vannak az ötletek ???
-
RepeatSector
senior tag
Mi ez a lemez kuckó?

-
Silentfrog
veterán
Olyan semmilyen.
-
törölt tag
Nekem bejönne, de ez nagyon csutkára lett faragva. Kár érte, igazán.
-
Cheesy
őstag
Bármikor szívesen visszaváltanék fekvő házra, ami fogadja az ATX lapot, jól szellőzik és ilyen visszafogott (értsd: nem gamer) dizájnnal bír.

-
A régi leselejtezett VHS lejátszókat kibelezték és újra eladják gépháznak? Érdekes újrahasznosítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Szemüveges topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ettől eltekintve a ház tényleg túl árazott ,de tetszik.
+