Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem is vennék olyanokat! Az Intel -és az AMD is a Ryzen esetében- világosan megmondta, hogy maximum 1.35V-t kaphat a memvezérlő. Érdekes módon az elmúlt néhány évben a szokásosnál sokkal több meghibásodott Skylake - Kaby Lake prociról olvastam; nagyjából ezeknél lett általános a "kaphat az 1.5V-ot is" mentalitás. Sokan csak kivették a régi gépükből a normál -nem LP- DDR3-ukat, aztán vettek DDR3-as deszkát a Skylake-ükhöz. Vagyis alapból 1.5V-on indult a történet. Ryzen-nél legalább meg szoktak állni általában kicsivel 1.4V alatt. (Mikor meg nem, ott is jönnek a váratlan hibák.) Régen az ember nem félt használt procit venni, mert biztos volt benne, hogy teljesen jó lesz, legrosszabb esetben degradálódott egy kicsit, és valamivel kevesebb ereje lesz a vártnál. Ma meg időnként attól fél az ember, hogy az apróról vett procija majd talán beadja a kulcsot.
Rengeteg olyat olvastam az elmúlt pár évben, hogy meghibásodott procit vittek gariztatni, előtte meg pont a proci volt az, amit teljesen nyugodtan lehetett használtan venni.
Szóval nálam az 1.4V olyan határeset. Mivel nem 10 évre tervezem a gépet, ami megkapná az ilyen RAM-ot, azt mondom, bepróbálnám talán én is. De ennél többet azért már nem, vagyis én tuti 1.5V alatt maradnék Skylake / Kaby Lake esetén.
Élettartam gari szerintem az idők végéig kell, hogy szóljon. Vagy 10 év garis, és élettartam garis modulom is, utóbbitól azt várom, hogy az unokámnak majd cseréljék, ha elromlik!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hogwarts Legacy teszt
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 32GB DDR5 5600MHz CL32 RAM
- Crucial Pro 48GB (2x24GB) DDR5 5600MHz CL46 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- PC bontás - be quiet Silent Base 600, be Quiet 550W, B760M DDR5, i5-12400F, 32Gb, RTX 3080, 1Tb SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest