- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem is vennék olyanokat! Az Intel -és az AMD is a Ryzen esetében- világosan megmondta, hogy maximum 1.35V-t kaphat a memvezérlő. Érdekes módon az elmúlt néhány évben a szokásosnál sokkal több meghibásodott Skylake - Kaby Lake prociról olvastam; nagyjából ezeknél lett általános a "kaphat az 1.5V-ot is" mentalitás. Sokan csak kivették a régi gépükből a normál -nem LP- DDR3-ukat, aztán vettek DDR3-as deszkát a Skylake-ükhöz. Vagyis alapból 1.5V-on indult a történet. Ryzen-nél legalább meg szoktak állni általában kicsivel 1.4V alatt. (Mikor meg nem, ott is jönnek a váratlan hibák.) Régen az ember nem félt használt procit venni, mert biztos volt benne, hogy teljesen jó lesz, legrosszabb esetben degradálódott egy kicsit, és valamivel kevesebb ereje lesz a vártnál. Ma meg időnként attól fél az ember, hogy az apróról vett procija majd talán beadja a kulcsot.
Rengeteg olyat olvastam az elmúlt pár évben, hogy meghibásodott procit vittek gariztatni, előtte meg pont a proci volt az, amit teljesen nyugodtan lehetett használtan venni.
Szóval nálam az 1.4V olyan határeset. Mivel nem 10 évre tervezem a gépet, ami megkapná az ilyen RAM-ot, azt mondom, bepróbálnám talán én is. De ennél többet azért már nem, vagyis én tuti 1.5V alatt maradnék Skylake / Kaby Lake esetén.
Élettartam gari szerintem az idők végéig kell, hogy szóljon. Vagy 10 év garis, és élettartam garis modulom is, utóbbitól azt várom, hogy az unokámnak majd cseréljék, ha elromlik!
-
Silicon Power?
Eddig még semmit se mertem venni tőlük, és most sem szimpi az az 1,4 volt, viszont vélhetően jó lesz az árazás, meg az élettartam gari is csak jelent valamit! Szóval talán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Kingston Branded Memory 64GB DDR5 4800MT/s ECC Reg 2Rx4 BONTATLAN INGYEN FOXPOST
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800) INGYEN FOXPOST
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest