Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- iPhone topik
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad823
őstag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Az AOD nem utcára van kitalálva. De a kültéri használati esetet sem értem...
-
mad823
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
A prémium azért jóval többről szól, mint a reklámmentesség. Ott van a háttérben lejátszás, a letöltés, stb. Ráadásul a family plan 5 főre 2,6kHUF havonta, ami aprópénz.
-
mad823
őstag
Miután az Android is nyílt rendszer, nagyon nehéz lenne elképzelni, hogy a Fuchsia ne lenne az. Sőt, megnéztem, nyílt. Innentől pedig az érvelés sántít, nyílt rendszeren továbbra is azt fogsz csinálni amit akarsz.
Az üzlet sosem ez volt a Googlenek, szemben ugye az Apple-el. -
mad823
őstag
Azt nem mondanám, hogy gyenge, de lássuk be, tizenéves rendszer, ami ITban nem számít kifejezetten frissnek. Ettől még szerintem érdemi fejlődés van minden újabb verzióval, de az alapok régiek. Tegyük hozzá, hogy ez pont így igaz a az iOSre is, de ott még kevesebb az újdonság.
Azt kéne észrevenni, hogy egy olyan rendszert építenek, ami kb. egy IKEA izzón is el fog futni meg egy telefonon is, nyilván a hardver fogja behatárolni a funkcionalitást.
Ráadásul szerintem sokkal inkább készen van már, mint amennyit mondanak róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 14 pro 256gb
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő