- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
- 

jonnyjoker01 veterán válasz  t72killer

üzenetére t72killer

üzenetéreÉn meg annak örülnék ha végre nagyobb változtatások jelennének meg OS szinten, pl. nem értem miért nem lehet már végre megoldani az apponkénti hangerőszabályozást az Android főverzióban és miért kell rootolni és Magisk modulokkal szórakozni vagy különböző gyártók saját megoldásaira hagyatkozni (azt tudom Xiaomi a MIUI-ban implementálta már, nem tudom a többi gyártó hogy áll saját rendszerével). A mai hardver ami a zsebünkben van már felér pár évvel ezelőtti laptopok teljesítményével, én szeretném többre is használni mostmár. Szóval én nem akarom hogy leragadjanak, jöjjenek csak azok a fejlesztések. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest