Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nemlehet

őstag

válasz UnA #146 üzenetére

Szerintem ez tökre nem éri meg a cégnek. Vagy legalábbis nem hinném hogy nagyon törné magát valaki egy olyan irodáért (mi jó eséllyel inkább csak egy kocka) amit cost effective lehet bérelni. Plusz ez megint csak azoknak megoldás akik eleve városi-irodás részen laknak, tehát eleve nincsenek túl messze a munkahelyüktől.
    Szerintem sokkal inkább lesz az, hogy ugyan úgy bérelnek a cégek irodát csak kisebbet, mert aki akar az marad HO-ban (nálam pl megvan rá a hely otthon).
    Pl a mi cégünk eddig 4 és fél szintet bérelt az irodaházban, most kettőt fog, a HO policy pedig 1+1 kérhető napról 3+2 kérhetőre változik, ergo aki akarja és olyan munkája annak majd a feloldás után se kell bemenni. A céges survey szerint ez kb 60%, 20% néha bejárna, 20%-nak meg hiányzik az iroda. Ez a kollégákkal való beszélgetések alapján nagyjából reális is.

• nemlehet

őstag

válasz UnA #88 üzenetére

Szerintem abszolut nem a produktivitást isteníti a mai kultúra, hanem a micromanagementet és a munka látszatát.
    Ha a produktivitást részesítenénk előnyben akkor az lenne a hozzáállás, hogy leszarom hogy de legyen kész időre a kívánt minőségben. Ellenben ez a legritkább, sokkal inkább jellemző az, hogy mindenféle töltelék taskokkal bombázunk mindenkit aztán a főtevékenység valójában nem halad. De az irányításmániás kisfőnök nagyon boldog mert úgy érzi mindenkit megdolgoztat a pénzéért, pedig valójában veszít a cég a dolgon.

Új hozzászólás Aktív témák