Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
Én mondjuk konkrétan letojom, hogy akit felveszek, annak van-e gyereke. Nekem is van, a csapatom majd minden tagjának van.. Probléma bárhol lehet, és rugalmasnak kell lenni munkáltatói oldalról is. Egy munkahelyen támogatott kolléga jobban vészeli át a problémákat és gyorsabban tudja felvenni újra a fonalat.
-
sztanozs
veterán
válasz
#06658560 #195 üzenetére
Valójában, de ő másfél szobáról beszélt én meg hoztam egy saját példát 1 + 2 félre... csak ennyi. Ja és szó se volt mobilitásról, csak arról, hogy ezt nem lehet megcsinálni.
Meg lehet, csak nem szabad azt elvárni, hogy ez 3-5 évente teljesüljön. Aki ilyet szeretne menjen el strómannak (vagy szülessen gazdag családba); a többieknek - nekünk - marad a munka és a türelem. Bár volt csok akkor is, de én nem mertem bevállalni (nem is sikerült összehozni határidőn belül csak egyet). -
sztanozs
veterán
Nem látom a munkavállaló hol lenne érdekelt abban, hogy saját pénzből béreljen irodát, mikor be is mehet az irodába, ha nem tud/akar otthon dolgozni.
Ez max annak opció, akinek nem kell napi 1-2 órát utaznia a munkahelyére és vissza. Igaz idehaza ez nem akkora probléma, de vannak olyan külföldi kollégáim, akik simán ingáznak 1-2 órát egy irányba munkavégzés miatt (mondjuk idehaza is volt olyan kollégám, aki napi 4 órát ingázott - nyugati határ és BP között)... -
sztanozs
veterán
Majd akkor hiszem el az ilyen cikkeket, amikor azt írja egy tanácsadó cég, hogy halott a tanácsadói bisznisz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest