Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Hát, mikor még csak heti egy alkalommal HO-ztam én is csak a notebookot használtam, leginkább a nappaliból. Aztán mikor beütött a COVID gyorsan vettem egy monitort, mert hosszabb távon jobb a két kijelző azért. Nekem szerencsém van, mert eddig is volt a hálóban íróasztalom, igaz, hogy csak 90 cm, de a monitor, a noti, az egér meg a füles el fér rajta. Azóta olyan 80%-ban innen dolgozom. Vettem egy új széket, mert az tényleg sokat dob a kényelmen... Monitort aztán a nyáron lehetett volna hozni bentről is, de megvolt már a saját és amúgy sem fért volna el az asztalon a benti
Ja, a szobát egy év alatt háromszor rendeztem már át mire úgy ahogy azt érzetem, hogy OK. Mondjuk az ablak a hátam mögött van most, meetingeknél nem ideális, de hát ez van... -
azbest
félisten
Amúgy ez is olyan, hogy lehet a korral vagy éppen a munkaeszköz szoftverekkel is változik idővel. Régen én is 640x480-tól szépen végiglépegettem egy, majd két monitorral sok lépést. Most meg már úgy vagyok, hogyy a 4k monitoron, natív felbontásban (4x fhd hely) sem mindig értzem elégnek a helyet. Amikor átülök két fhd monitoros felállásba, akkor azt kifejezetten kevésnek érzem. A kort azért írtam, mert talán az is benne van, hogy nem szeretek váltogatni, háttérbe tenni olyasmit amikkel éppen dologozom és keresgélni köztük.
Lehet, hogy a kezelőfelületek helypazarlóbbak (mondjuk a ph felülete is jó példa erre, ha mellé megnyitom a logoutos felületről a fórumot) vagy sokkal több infomrációra van szükség egyszerre. Már gondolkodtam hogy lehet kéne mégegy 4k kijelző a mostani mellé.
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem egy indiai programozo nem magyar fizetesrol almodik vagy magyar noname cegekrol amiket beirhat a Linkedin profiljaba, illetve a legtobb magyar ceg meg inkabb magyar megrendeloknek dolgozik.
A kiegyenlitodes jo dolog. Nalunk borzalmasan heterogen a munkaero/ingatlan piac. Rafer a kiegyenlitodes, nagyon is.
-
Ez igazából sohasem működik, hogy valaki leül az asztalhoz, és akkor nyolc órán át folyamatosan fókuszban a munkával tölti. De ha elolvasod ezt a cikket [link] akkor ebben is azt írják, hogy az úgymond alibi tevékenység nélkül a szellemi munkavégzés lehetetlen volna. Persze nehéz ezt elmagyarázni egy olyan világban, ami a produktivitást isteníti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest