- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stormbird
tag
Én karácsony elött vettem meg az oledest, tonna jó game van rá. Nem tudom fogtál e már valaha a kezedben switchet de ha nem. Akkor azt tudom mondani hogy egy iszonyat minőségi cucc. Az egész rendszer ahogy összevan rakva, fluid. A joyok nagyon adják. Lehet kicsit elszálltam tőle😅 de nagyon ajánlom ha teheted vegyél egyet. Nem fogod megbánni.
-
Egyik játék sem éri meg, Nem éri meg az előfizetés, mert már a sokadik bőrt húzzák le ezekről a sokszor 30+ éves játékokról, miközben azzal már nem foglalkoznak, hogy legalább az elérhető játékok számát érdemben növeljék, vagy hogy az emuláció minőségén javítsanak, miközben a nem hivatalos emulátorok sokkal jobb minőséget produkálnak, a hivatalos, az eredeti gép készítői által tákolt meg nem.Vagy legalább a már megvásárolt, Virtual Console címeket használhatóvá tegyék Switch-re, ha már az ember pénzt fizetett értük.
Eközben a csúnya warez játékkal minden gond nélkül tudsz játszani.
De világos, szívassuk tovább a becsületes játékosokat, akik hajlandóak voltak fizetni a játékokért.
Azaz hogy most már ez sem opció, mert nem lehet egyenként megvenni azt a maréknyi játékot, amit nagy kegyesen elérhetővé tettek Switch-re, hanem ezt a hülye előfizetést kell minden évben kifizetni. Ennyi erővel adják ki egy megvehető pack formájában, lehessen megvenni, aztán viszont látásra, engedjenek játszani a már többszörösen kifizetett játékaimmal.
Nagyon elgurult a gyógyszer a Nintendónál, vagy lehet, terveznek kiadni egy N64 minit, és nem akarják, hogy a Switch véletlenül is értelmes alternatívát nyújtson. -
kilua
senior tag
Egy játék sem éri meg, mert pcn torrenten az összes ingyenes
#3 ezért is dobtak piacra N64 gamepadot switchez.
Szerintem amiatt nem éri meg, mert nem pontos az emuláció. Láttam videót például nem jól emulálja a ködöt ahol kellene, a hang is valahogy nem úgy szól mint valódi N64en, ha fejlesztenek rajta és több játékot adnak akkor talán megéri.
-
gzoll
aktív tag
Szerintem nem éri meg ennyi pénzért miközben a Nintendo64 játékok bármin elfutnak ingyenes emulátoron 🤷♂️
-
törölt tag
Egyelőre jó nekem Switch nélkül, de az új Metroidnál nagyon rezgett a léc, és a retrós dolgokra is fogékony vagyok. Szóval én üdvözlöm a hírt a partvonalról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford topik
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest