- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Senior tag vagy, biztosan bannoltatni akarod a reget?
#27 Egon: És mi az, amiről a PH nem írt, mert túlságosan el voltak foglalva a vörös szemüveg szárának rágcsálásával, de szerinted igenis a főoldalon a helye?
#29 Abu85: Na tessék, valaki már megint csak megszokásból fikázta az AMD-t... mik nem vannak.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ezzel kapcsolatban vannak történések, mégis mi a frászkarikáról írjon a PH? A chipdesignerek szerelmi életéről? Baj az neked ha pofára esés lesz? Nem. Nem jöhetsz majd az énelőretudtammal? Dehogynem. Akkor hol a hiba?
#20 rudi: Ha a Rebellion fejlesztői elbaltázzák a Mantle támogatást, ellenben (tegyük fel) maga a Mantle jó, és ezt más játékokban bizonyítja, akkor a Rebellion magát járatja le, szerencsétlen "négert" meg valószínűleg jól "felszabadítják".
Egyébként biztosan lesznek kevésbé jól sikerült implementációk (DX-re sem csak makulátlan programok készülnek), az a Mantle hibája lesz? Nem. Szóval nem értem miért akarod ráverni a balhét emiatt. Csak mert az AMD áll mögötte és ha mást nem is tudsz, egy töketlen fejlesztő bagázs silány munkáját mindenképpen le akarod verni rajtuk? Komolyan nem értem a gondolatmenetedet. -
VaniliásRönk
nagyúr
Majd meglátjuk pontosan mit tud a gyakorlatban. Lebőgéshez viszont nem adná a nevét ennyi nagy kiadó, úgyhogy valamit csak tud a DX11-hez képest.
Szerintem az, hogy mennyi a különbség a DX11 és a Mantle sebessége között főleg attól függ, hogy mennyire optimalizálnak az egyikre vagy a másikra. Ha direkt olyasmire építenek, amiben mondjuk a DX nagyon gyenge, ellenben a Mantle jó, akkor brutális különbségek jöhetnek ki. De szerintem ez senkinek sem érdeke, még neked sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Cyberpunk 2077
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Excel topic
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest