- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Igen, ez egy erdekes megkozelites... Arra jottem ra az elmult par ev alatt, hogy senki nem tudott ez iranyu kerdeseimre megnyugtato valaszokat adni. Az pedig egy eleg fura helyzet, ha mediafire, meg istentudja honnan letoltott modulokat forditok be a rendszerembe, hogy megfeleloen mukodjon. Nekem egy alapitvany biztonsagi szabalyzata nem nyujt biztonsagerzetet.
Ha egy nagyobb gyarto ( TI, Freescale, ST) oldalarol toltom le, az meg csak-csak rendben van / ad nemi biztonsagerzetet. Meg ha csak latszolagos is.
Regen, amikor letoltottem valamit a "http://sourceforge.net/"-rol, megcsinaltam, amit kell, bepattintottam a kis nyolcbitest a foglalatba, oszt jovan.
De mostanaban olyan dolgokkal maszatolunk, (en is,) hogy as'se tudjuk, mi az eredeti forras, hany kezen ment at.
Persze, igazad van, nem ismerem az alapokat sem, nincsenek szamitastechnikai tanulmanyaim, nem is tudok mast, mint egy par 10 oldalas getting started guide alapjan android kernelt forditani... meg guglizni... de vajon hanyan lehetnek meg igy ezzel!..
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Router gondok
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- Jövedelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- További aktív témák...
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Airpods 4 fülhallgató
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 9520 15" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest