- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XharX
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #485 üzenetére
Na jó, de mi mennyiért is vettük a 6850-eket?
A HD 6850 meg a HD7850 teljesítményben se egy kategória...
-
XharX
aktív tag
válasz
KaiotEch #463 üzenetére
Természetesen megértem én, hogy áll kis hazánk ilyen téren, én csak azt akartam mondani hogy maga az ára úgy nem húzós már most se ha azt nézzük mit kapunk a pénzünkért a konkurenciától, vagy épp a ház előző generációjából. Amúgy én magam egy ideig biztos nem vennék, új kártya, új architektúra, a saját cserémet(HD 6850->HD 7850) biztos nem eszközölöm nyár végéig, már azért se mert kíváncsi vagyok mit tud a kepler a közép mezőnybe.
-
XharX
aktív tag
válasz
csucsbicep #377 üzenetére
Én magam is szívtam(ahogy egyik ismerősöm is) egy két ventis windforce-al, kíváncsi leszek ezek hogy muzsikálnak.
-
XharX
aktív tag
Persze engem se érts félre, személyes vélemény csak
Amúgy igen, marketing szempontból úgy jobban bele se gondoltam, olyan téren elég jó ütő kártya, elég sokat is ismerek akik csak azért vettek nV-t mivel a GTX580 gyorsabb volt mint a HD6970, pedig az ő felhasználásuknak jobban feküdt volna egy AMD kari.
-
XharX
aktív tag
14 hónapon keresztül övék volt a világ leggyorsabb gpu-ja
Nem kötekedés, de én úgy tudom hogy nem nagyon számít kié a leggyorsabb GPU éppen. A fő profit úgy se abból a szegmensből jön, és egy arányosan lassabb kártyát arányosan olcsóbban adnak az ugyanúgy versenyképes marad.
(#291) TTomax Engem is érdekelne egy HD 7850 CF teszt, nagyon jó lett a HD7850(ahogy a 70 is), lehet kettő belőle arányosan mászna rá a HD7970-re.
(#292) quex Most egy játék miatt nem érdemes bánkódni.
pendre54 Van néhány topik ahol kivesézheted ezt úgy hogy nem off, van ahol egy konkrét gépet is összepakolnak neked. Amúgy gondlom nem full HD alá veszed a HD7850-et, szerintem akár úgy egy erős 4 magos Phenom II is lazán elég lehet.
-
XharX
aktív tag
válasz
csucsbicep #184 üzenetére
Igen a Barts jól sikerült szerintem is, különösen a fogyasztása tetszett, le is tettem a voksom egy HD6850 mellett.
-
XharX
aktív tag
Köszi a tesztet
Amúgy eléggé tetszetős mindkettő, jól elettek találva, lehet majd nyárra cserélem is a HD6850-et a gépemből egy HD7850-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dune: Awakening
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fujifilm X
- Építő/felújító topik
- Medence topik
- Bluetooth hangszórók
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest