Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rover623

félisten

válasz H.O.D. #32 üzenetére

Nem az Everest-el nem vagyok kibékülve...
    Az olyan tesztekkel nem vagyok kibékülve, ahol kétségeim merülnek fel a tesztelési körülményekkel, a "mérőműszerekkel" kapcsolatban...
    Az olyan tesztprogramokkal nem vagyok kibékülve, amelyek egy ideig korrektek voltak, mert lelkesedésből készültek, mert szakmai kihívásnak tekintették a fejlesztését, aztán átalakultak kereskedelmi termékké, és bulvárirányba mentek el.
    Az olyan fejlesztőkkel nem vagyok kibékülve, akik "eladják" az olyan benchmark rutint, ami képes rácáfolni a fizikára...képes akár az elméleti sávszélességnél is nagyobb értékeket mérni, képes a memória esetén másolásra nagyobb értéket adni mint olvasásra...mindeközben hangoztatva, hogy ez tuti jó, és semmiféle gyorsítótár nem "zavarhat be" mert "kikerültük"...és akiknek a legfőbb érvük az, hogy ez azért is lehetséges, mert más tesztprogramok is hasonló értékeket mérnek.
    Ahol a fenti kritériumok teljesülnek, és lehetőségem van, lázadozni fogok...függetlenül attól, hogy Everest-nek hívják vagy sem.

Az Everest egy nagyon klassz termék...csak a memóriatesztek egy ideje semmit sem érnek benne...nagyon sajnálatos, hogy pont ezen része miatt tekint rá kvázi "ipari szabványként" a szakma...
    Persze arról a "szakmáról" is megvan a véleményem, amelyik hajlandó szó nélkül elmenni ilyen anomáliák mellett...;]

Új hozzászólás Aktív témák