- Yettel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Nem kerüli ki a cache-eket, ezt utólag kiszedtem, véletlenül maradt benne a cikkben (az előző oldalon írtam is, hogy a K8-nál korlátot jelentett a 2x64 bit load/1x64 bit store, és ez látszott is az everest eredményeken).
A K10 írási/másolási eredményeire még én is várom a választ, a benchmark modulok készítője most jutott hozzá egy K10-es procihoz, szal ki fog derülni, hogy mi az ábra. Nekem van sejtésem, de nem akarok hülyességet mondani.
Sztem benchmarkok közül az Everest a leg uptodate-ebb, szóval nincs vele semmi gondom.
A Sandrát sosem szerettem, ez most sem változott meg, mértem azzal is mindent (memory bench, cpu interconnect efficiency, memory latency, memory és cache bench), és teljesen gázos, teljesen logikátlan, csak az Intelnek kedvező eredmények jöttek ki (mint a cikkben is látható SSE-s tesztnél), ezért inkább kihagytam őket.
Mértem CPU-Z latencyt is, linpackot és winrar-t is. A CPU-z latencyt végül nem használtam fel, mert így is több latencys teszt volt a cikkben. A winrar bench vista alatt nem túlságosan használható, linpackból meg csak SSE2-est találtam, szal nem túl friss, ezért inkább azt is hanyagoltam.Összességében az Everestben vannak optimalizációk, értelmes eredményeket ad, és megismételhető eredményeket ad, ezért használtamelsősorban ezt. Ha neked nem tetszik, akkor sajnálom.
Egyébként vicces, hogy egyetlen, ráadásul nem is lényeges mérési eredményen így kiakadtál, itt sztem vmi személyes ellentét van a háttérben, aminek nincs sok köze a topikhoz, úgyhogy inkább mailben rendezd le a programírókkal.
A memóriatesztek közül a Rightmarkos eredmények a relevánsak, mert több szálon lehet vele mérni, és ki tudtuk vele mutatni, amit ki akartunk mutatni. -
klambi
addikt
nekem, nem sok fogalmam volt eddíg hogy mit is fognak tudni ezek a processzorok, csak mindíg a külföldi tesztekben is dicsérték mind1ikett hogy mennyire jó lesz majd ha el jön, itt szintén, ez a teszt legalább valami szám adatot szolgáltatott hogy mihez is tartsunk, ha szintetikus hanem...
-
törölt tag
Sőt: az AMD procik esetében gyorsabb a másolás mint az olvasás...előbb kíírja a proci a cuccot mint ahogy beolvassa...ez már döfi...
Ez a másolásos teszteredmény csalóka. Úgy tűnik hogy minden bájt mind az olvasás, mind az írás során beleszámítódott az eredménybe. Ha a tesztprogram úgy címzi a memóriát hogy a memóriavezérlő közben időt spórolhat az átlapolásokkal, akkor jöhet ki ilyen eredmény. Pl. ugyanarról a címről olvasom és írom az adatot, akkor pl. feleannyi lapváltást kell lekezelni a memóriamodulnak mint sima olvasás esetén. Ez a "holtidő" így nem jelenik meg a mérésben.
szerk.: Mérési bizonytalanságnak nagyon durva lenne az 5% körüli eltérés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Yettel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Vezetékes FEJhallgatók
- DOOM - The Dark Ages
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Autós topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest