Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Nem az Everest-el nem vagyok kibékülve...
Az olyan tesztekkel nem vagyok kibékülve, ahol kétségeim merülnek fel a tesztelési körülményekkel, a "mérőműszerekkel" kapcsolatban...
Az olyan tesztprogramokkal nem vagyok kibékülve, amelyek egy ideig korrektek voltak, mert lelkesedésből készültek, mert szakmai kihívásnak tekintették a fejlesztését, aztán átalakultak kereskedelmi termékké, és bulvárirányba mentek el.
Az olyan fejlesztőkkel nem vagyok kibékülve, akik "eladják" az olyan benchmark rutint, ami képes rácáfolni a fizikára...képes akár az elméleti sávszélességnél is nagyobb értékeket mérni, képes a memória esetén másolásra nagyobb értéket adni mint olvasásra...mindeközben hangoztatva, hogy ez tuti jó, és semmiféle gyorsítótár nem "zavarhat be" mert "kikerültük"...és akiknek a legfőbb érvük az, hogy ez azért is lehetséges, mert más tesztprogramok is hasonló értékeket mérnek.
Ahol a fenti kritériumok teljesülnek, és lehetőségem van, lázadozni fogok...függetlenül attól, hogy Everest-nek hívják vagy sem.Az Everest egy nagyon klassz termék...csak a memóriatesztek egy ideje semmit sem érnek benne...nagyon sajnálatos, hogy pont ezen része miatt tekint rá kvázi "ipari szabványként" a szakma...
Persze arról a "szakmáról" is megvan a véleményem, amelyik hajlandó szó nélkül elmenni ilyen anomáliák mellett...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Intel Core i5-8400 használt, tesztelt.
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari,csomagküldés az árban
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest