Új hozzászólás Aktív témák
-
rodrigez
senior tag
Én is arra tippelnék, de ilyen mértékben? Megnéztem a PH!-s tesztet és ott az 1365mhz-re húzott kártyval - mondjuk ott a memória is 250-el meg lett emelve - 100w-al evett többet a teljes konfig. Itt meg még 110mhz rá volt dobva. Kár, hogy a srác nem csinált egy teljes konfig fogyasztása előtte-utána tesztet. De ha lottó volt is, azt a kártyát szívesen elfogadnám.
-
Akkor ezzel semmi gond, természetes, hogy ha eléri a fogyasztási keretet, akkor nem lép a gázra.
Throttling meg... oké, hogy ha szakadozás az eredménye, akkor baj, de ha rendesen megoldják, akkor túl nagy eséseket nem fog tapasztalni a júzer.Pl. XFX RX 460 esetében egyenletesen 1220Mhz az órajel terhelés alatt.
-
aginor
veterán
Ha rendesen beállítod, akkor szerintem nincs nagy gond. Nálam most nem dobálja le az órajelet, a fogyasztás tud meg-megugrani 150W-ra, de az átlag ennél jóval alacsonyabb, olyan 110-120W lehet, de ezt még nem monitoroztam ki rendesen (majd akkor, ha a végleges órajel/fesz/powerlimit beállítást megtaláltam)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Éjszakai műszak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest