- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A karcsúság ára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
Én ugyan a védőeszköz kereskedelemben utaztam, de 10%-os haszonkulccsal top Árukereső ár alatt voltunk. Bizonyára nem tér el ettől nagyon az IT, szóval biztos van most is 10-15% haszonkulcsa a legjobb áru üzleteknek is. Akik meg nagyvolumenű értékesítést folytatnak, ott ez akar 40% is lehet.
-
Aprósólyom
addikt
Az úgy van egészen pontosan, hogy kinek így, kinek úgy. Nincs ebben abszolut igazság. GN pont csinált a rossz és az ár függvényében rossz-e típusú videót és ők sem tették bele a 6500 XT-t a listába annak ellenére, hogy igencsak karcosan, hozzáteszem jogosan kritizálták a kártyát. De van az a réteg akinek alternatíva. Pl, akik csak újat vesznek boltból, de nincs szükségük komoly GPU-ra és van már PCIe 4.0 komplett platformjuk....
Nem gondolom, hogy széles réteg, de van. Nekik 100 körül reális alternatíva lehet, ha el tudnak tekintetni a média funkciók herélésétől...
Félreértés ne essék, nem akarom megvédeni a 6500 XT-t. Azokat védem, akiknek reális alternatíva. nincsenek sokan, nem is csoda, hogy nem tolonganak a fórumon.... -
PuMbA
titán
Mondjuk ez az új teszt PCI-E 3.0-ával készült
4.0-val már gyorsabb, mint az 5500XT 4GB.
Aprósólyom: Egy mai 12100F-en ez már nem gond. Nekem 30% CPU használat van egy 5600X-en 4k60fps YT-bal, ráadásul nem VP9-cel, hanem AV1-gyel. Ezek az új alsó kategóriás procik szerencsére már csuklóból kirázzák ezt, minimális fogyasztással.
-
Kansas
addikt
No, kb. pont ezt mondom, hogy a kripto semmivel sem jobb vagy rosszabb önmagában, mint a meglevő rendszer. Csak más. Nem kell tőle világmegváltást várni, mert nem lesz.
Bár azért az országok gazdaságának a versenyképessége van "némi" hatással a befektetői várakozásokra...
Az meg maga a rossz viccbe oltott disztópia, amikor nem elég, ha egy cég értéke növekszik, de a növekedésnek is növekednie kell, vagy elpártolnak a befektetők...
De ezek egyikét se oldja meg a kripto...De mindegy is, nem vagyok egy pénzügyi guru, nem akarok nagyon mélyen belemenni a dologba, de nekem a korlátolt pénzügyi és gazdasági ismereteim alapján nagyon nem látszik, mitől lenne a kripto alkalmas egy olyan pénzügyi forradalmat kirobbantani, mint amit a hívei belevizionálnak(már azok, akik nem csak a hype-ot akarják fújni, hanem komolyan gondolják)...
Meg hát ez egyre offabb... be kéne rekeszteni, mielőtt a modik kivágnak... -
FireKeeper
nagyúr
nem kényük-kedvük szerint döntő politikusokon, jegybankokon múlik az értéke
fenéket nem. szerinted miért esik folyamatosan, mióta a fed bejelentette hogy szigorít? ez is csak egy pénzpiaci termék mint a többi, max kicsit más faktorokon múlik az értéke, mint egy valutáé, részvényé vagy nemesfémé. -
fanti
addikt
De olvastam utána már a dolognak, hogy nem függ bankoktól és egyéb valutáktól/árfolyamoktól, de valójában tényleg nem értem, hogy miből fakad az értéke...abból, hogy totál anonimitásban lehet vele trükközni, pénzt mosni?
Azt még olvastam róla, hogy az alvilági felsőbb körök kedvenc pénzneme lett, pont azért mert lekövethetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kevés a VRAM, így remélhetőleg nem a bányákban végzi a legkisebb RDNA2, de maradt-e benne elég erő a játékokhoz?
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Robotporszívók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kompakt vízhűtés
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest