Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Ebben a 3 ventis belépőszintű VGA-ban az a poén, hogy nemhogy felesleges rá és maga a megnövelt méretű hűtőborda és plusz venti drágít a terméken, de még a szállítást is drágítja, mert nagyobb doboz kell hozzá. Amikor ilyen kis kártyáról beszélünk az a mitomén +50%-nyi dobozméret azt eredményezi, hogy 33%-kal kevesebb kártya fér bele a konténerbe, aztán a kamionra, aztán tárolásnál a raktárba. Totál idiótaság, és ezért ilyen drága. A hajónszállítás kínából 6x-osára emelkedett az elmúlt évben.
-
Chaser
legenda
én nem gondoltam hogy lehet majd kapni, pláne nem rételmes áron csak mert a bányászokat nem érdekli - na meg a htpc-seket ( : -
ha azon múlna lenne 1650 is apróért, de rohadt drága, 1650s-eket meg hagyjuk is...békeidőkben az alapmodellek közt 10e ft difi volt 1650 vs 1650s esetén
egy sz@ros gt 710 már majdnem 30e ft -
plömplöm
őstag
11314-01-20G nagykerben belistázva 78300.-huf. kosárba be lehet tenni, de mivel fizikailag még nincs, ezért elméleti a dolog persze.
szerk: a gigabyte-nak kettő darab hazai vga-disztribje van, a chs és a compmarket, egyikben sincs még belistázva a "Radeon™ RX 6500 XT GAMING OC 4G", ami még a gb honlapon is "Core Clock TBD", szóval...
-
Chaser
legenda
mit sértene? nyomjad, kíváncsi vagyok
eddig is tudtuk hogy eleve a nagykerben drága már
semmi meglepő nincs benne, kevés jut el ide
én is rászórnám a jattot, meg leginkább bárki aki pénzt akar keresni és nem jótékonysági szolgálat
ha a németeknél 300 eur a kisebb asus, nagy meglepetés nem lesz itthon - max annak kai hisz a mesékben és benyalta hogy majd pont ez msrp áron fog menni -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged