- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fücsök007
őstag
válasz
Vigneau #1344 üzenetére
Melyik típusra értve a 21cm-es hosszt?
Ha az A780/A770 típusra érted, akkor nem tudni hányan szeretnének kisebb méretű/fogyasztású kivitelt csinálni, de könnyen kivitelezhető ha nem járatják csúcsra a frekit.A középmezőny A580-as típusnál a referenciahűtés sem lesz hosszabb szerintem, de kérdés mire lesz elég, ma már inkább az alsó-közép kategóriát hozza csak.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Vigneau #1340 üzenetére
Emlékeim szerint 72K-ért volt kint, mikor jegelve lett, de ki tudja mennyiért ment el. Vannak, akik megváltoztatják az árat, vagy törlik, miután elkelt. Biztos félnek a NAV-tól, hogy túl lépik a 600k limitet...
(vagy nem tudom mennyi ez 2022-ben)
De az német "garos" volt és valójában ki tudja, hogy érvényesíthetői is lenne. De ezt csak azért írom, hogy nem véletlen volt olyan "ócsó"..Igaz, aki meg 90-ért hirdeti, azok meg már hetek óta teszik...
Pár hete nézem a piacot, nem nagyon pörög most. Ez az időszak amúgy is ilyen szokott lenni szerintem, de lehet most még inkább, mert kivárnak az Intel piacralépésével... Hetek kérdése, ha minden jól megy.
Nagyon kíváncsi leszek, hogy mekkora mennyiségben tudja majd teríteni a piacot az Intel... -
Aprósólyom
addikt
válasz
Vigneau #1258 üzenetére
Véleményem szerint általában nincs jó ár/érték arányuk a GTX 16** sorozatú kártyáknak a használtpiacon. De vannak olyan tényezők, amik kivételet képeznek (1-1 játék, ki lehet fogni még garis példányokat, kisebb fogyasztás)
1650 Super használt 110-től indul felfelé és csak 4GB ennyi pénzé'...
90k körül már kapni 1060 6GB-t.
Vagy 4GB-os 470/480/570/580-t néznék méginkább egy megbízhatóbb tagtól, amit vagy ő maga már kitakarított tesztelt, vagy bontatlant és te magad takarítod ki. 60-80 között találni számtalan kártyát. Undervoltolva, kb. 2-5% teljesítményvesztést szenvedhetsz el a gyári boost órajelekhez mérten, miközben jelentősen lecsökkenthető a fogyasztása. Pár hónapja adtam el egy 580 4Gb-t és nálam volt közel 1 évet, egész jó tapasztalatokat szereztem vele. -
törölt tag
válasz
Vigneau #1177 üzenetére
Tökre érthető egyébként, és szerintem nem is vagy egyedül akinek retro kártya kell, erre a 6500XT meg is felelne a bejelentett áron, ha annyiért lehetne is kapni. Bár ebből is inkább egy 4-8GB választék kellett volna szerintem megjelenéskor.
Egyébként viszont ez a visszafelé kalibrálás inkább csak stagnáláshoz vezet, gondolom azért egy klassz monitor esetleg később bejöhet: 1440p+ 75Hz+, +ezmegaz , oda a 4GB már lehet, hogy kevés lenne, igazából a 6-8GB sem valószínű, hogy elég lesz majd a NextGen-hez, nagyobb framerattel. A GTA5 és WoT is kaphat, sőt utóbbi szinte biztos, hogy fog valamikor valamilyen vizuális boost patchet kapni (Ray Tracing talán már van is? Nem játszok csak Google alapján).
1dude
7500XT 2GB VRAM
Persze: CSGO kártya, sajnos Valve nem valószínű, hogy WoT szintű ugpradeket adna ki, bár kitudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Robotporszívók
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged