- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
Cathulhu #114 üzenetére
Láttam, próbáltam, de még mindig ott tartunk, hogy Te nyomod baromságokat, amivel még nagyobb táptalajt adsz a fikának, én meg egy büdös rossz szót sem írtam a Samoledről.
Na lépjünk már ezen túl, mert nagyon untatsz már.Ráadásul az S2 nem is Pentile matrixos (amiről ugyebár itt szó van), most akkor miről hablatyolsz itt?
(#119) a_n_d_r_e_w
És tényleg Te vagy az, mert vitát Te gerjesztesz. Benyögted, hogy Neked így meg úgy pár mp meg izé, erre kiderül, nem is pentile-os telód van. Akkor most mi francnak folytál bele?
-
Remus389
veterán
Pl a tarcsazo nalam kepernyovaltaskor meg 2-3 masodpercig latszik homogen hatteren, aztan tunik el teljesen. én ilyet nem tapasztalok, legalábbis nem 2-3 másodpercig
direkt leteszteltem, egy percig max fényerővel nyomattam, és utána nyomát nem látom
milyen készüléked van?
-
Blyan
félisten
Szerintem ne tetézd, mert ez egyre rosszabb.
Szóval állandó jelenség, hogy odaég egy kicsit a kijelző? Igazán faszán hangzik.
Ezek ilyen pszichés dolgok. Amíg valaki be nem nyögte, hogy pentile meg izé, addig senki nem foglalkozott vele. Amint kiderült,hogy a subpixelekkel megy a trükközés, akik érzékenyek a témára már is azt hesszelték, hogy hű de szőrös.
Ha most tetézed azzal, hogy odarothad pár mp-re a korábban látott hosszabb idejű kép a kijelzőre, na az aztán csak újabb felesleges hesszeléseket fog okozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen routert?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest