- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
Cathulhu
üzenetére
Láttam, próbáltam, de még mindig ott tartunk, hogy Te nyomod baromságokat, amivel még nagyobb táptalajt adsz a fikának, én meg egy büdös rossz szót sem írtam a Samoledről.
Na lépjünk már ezen túl, mert nagyon untatsz már.
Ráadásul az S2 nem is Pentile matrixos (amiről ugyebár itt szó van), most akkor miről hablatyolsz itt?

(#119) a_n_d_r_e_w
És tényleg Te vagy az, mert vitát Te gerjesztesz. Benyögted, hogy Neked így meg úgy pár mp meg izé, erre kiderül, nem is pentile-os telód van. Akkor most mi francnak folytál bele?
-
Remus389
veterán
Pl a tarcsazo nalam kepernyovaltaskor meg 2-3 masodpercig latszik homogen hatteren, aztan tunik el teljesen. én ilyet nem tapasztalok, legalábbis nem 2-3 másodpercig
direkt leteszteltem, egy percig max fényerővel nyomattam, és utána nyomát nem látom

milyen készüléked van?
-
Blyan
félisten
Szerintem ne tetézd, mert ez egyre rosszabb.
Szóval állandó jelenség, hogy odaég egy kicsit a kijelző? Igazán faszán hangzik. 
Ezek ilyen pszichés dolgok. Amíg valaki be nem nyögte, hogy pentile meg izé, addig senki nem foglalkozott vele. Amint kiderült,hogy a subpixelekkel megy a trükközés, akik érzékenyek a témára már is azt hesszelték, hogy hű de szőrös.
Ha most tetézed azzal, hogy odarothad pár mp-re a korábban látott hosszabb idejű kép a kijelzőre, na az aztán csak újabb felesleges hesszeléseket fog okozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Videó stream letöltése
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én csak azt mondtam, hogy ennél tovább ne menj.