- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért csak igy félve teszem fel a kérdést, azok a tankerkocsik egészen a százhalombattai olajfinomítoig hozzák az olajat az elejükre kötözött civilekkel a teherautón meg gépfegyveres terroristákkal és ezért nem lehet sehol közbeavatkozni?
Avagy valahol egyszer csak gazdát cserélnek és nem kisérik a terroristák és túszaik át a fél földgolyón a tankerkocsikat...
Amúgy meg minden csak akarat kérdése, nem muszáj ám mindent a levegőből intézni vannak szárazföldi egységek is.
Csak hát vannak olyan furcsaságok hogy pl. németország legnagyobb szövetségese törökország (bruhaha) akitől a németek a menekültválság megoldását remélik (muhaha) mindig pont akkor támadják hátba kurdokat, amikor azok épp levernék az isis-t...Amúgy én nem mondom hogy katonai témákhoz nem értesz nálam jobban, de azért te is beláthatod hogy sok esetben nagyon kilóg a lóláb. Egyik esetben esküvök, korházak bombázása is elfogadott ilyen olyan mondvacsinált indokkal, sőt nem létező vegyifegyerekre hivatkozva egész országok lerohanása is belefér sok százezres áldozattal, másik esetben meg ugymond nem lehet bombázni egy olajkutat, tankerkocsit, mert esetleg néhány civil is meghalna...
Na érted ugye miről beszélünk.
-
törölt tag
"Bakker, fel van hozva Franciaország, erre jössz az USA-val.
Leírok egy dolgot, máris nekiállsz ferdíteni, hogy a te elméleteidet támassza alá..."Nana, én nem ferdítek, sokkal inkább te csúsztatsz. Nem véletlen hoztam a humvee-s példát (és váo nincs rá válasz), mert te is én is, mindenki nagyon jól tudja hogy a közel keleten a fegyverek hamarabb cserélnek gazdát mint az itt a piros hol a piros játékban az aluljárókban.
Bárki ad el fegyvert a közel keleten (akár francia, akár usa, akár orosz) bármelyik arab országnak, az biztos lehet benne hogy másnap annak nagy része már valamelyik terrorszervezetnél fog landolni. Ez olyan egyszerü történet mint az egyszeregy. Lás irak, az iraki katonák önként állnak át az isis-hez és önként szolgáltatják át az amcsi fegyvereket akár olyan szinten is hogy 2300 humveet adnak át.
A francia fegyverek már ugyanott vannak, maximum még nem elég látványos. -
törölt tag
" fő szerzőnek tartott Abdelhamid Abaaoud családja momentán saját ruhaüzletet működtetett, szóval ez a gondolatmenet ismét megbukott."
Oh, hát én nem is tudtam hogy terrorszervezetet fenn lehet tartani saját ruhaüzlet nyereségéből. Nah ezentúl mindjárt más szemmel fogom nézni a sarki kínait, ott szoktam venni cipőt...
Bakker, meg ne magyarázd már hogy az ISIS abból tartja fenn magát hogy 2. generációs belga arabok ruházati üzletet nyitottak Brüsszelben... Tőled azért többet vártam.
"Mert fekete kereskedelemről sose hallottunk még?"
De, de azért a tankerhajókat egy "picit" nehezebb elrejteni, nem gondolod? Vagy tán a menekültek csempészik az olajat fél literes kólásüvegben?...
-
törölt tag
Cifu, mesélj már légyszives arról a 2300 zsír új felfegyverzett humvee-ről amit az isis az iraki hadseregtől szervirozott és amit az usa adott nekik. És lőn csoda az első csetepatéban az irakiak hanyatt homlott menekültek (már aki nem állt át egyből) hátrahagyva a teljes hadifelszerelést.
Vagy hogy pl. az usa által kiképzett helyi katonák ahogy kilépnek a laktanya kapuján egyből átállnak az isis-hez és átadják nekik az összes fegyvert amit kaptak...
Csak azért mondom, mert te is teljesen jól tudod hogy az a fegyver amit a franciák eladnak az emíreknek, az másnap már valamelyik terrorszervezetnél landol, lehetőleg olyannál amelyik Asszád ellen harcol.
-
törölt tag
"Az ugye megvan, hogy a mostani francia terrortámadás elkövetői többségében második generációs francia és belga állampolgárok?"
Akiket szíriában, líbiában stb képeztek ki és akiknek fegyvert a szíriai líbia iraki stb "testvéreik" jutattak, adtak el, vettek nekik stb... Nekik pedig pont abból van erre pénzük ami a gondolatmenete második felében van. Fel kéne tenni a kérdést, hogy vajon ki veszi meg az olajat ezektől a terrorszervezetektől? Mert hogy valaki megveszi nagyon úgy tünik...
Ha nincs ilyen háttérszervezet, akkor az egész kimerül abban amit izraelben láthatsz, a merénylő max belehajt a tömegbe autóval (bomba nélkül), esetleg megpróbál megkéselni pár embert, de nem lesz 500 sérült meg 140 halott 15 perc alatt.
Amúgy vicces hallani hogy belga állampolgárok (oké papíron azok), de én Poirot felügyelőn nőttem fel, és valahogy hogy ott egy belgát sem hivnak Salah Abdeslam-nak, nem valami echte belga név
-
törölt tag
Vicces ez, miközben meg kiderült hogy gyakorlatilag az EU fővárosában Brüsszelben úgy lehet kalasnyikovot venni bizonyos kerületből mint nálunk cukorkát és hogy a rendőrök be sem mernek menni ebbe a kerületbe.
A mostani razzia során még rakétakilövőt is találtak, szóval talán a digitális titkosítás gyengítése helyett jobb lenne ha a rendörők, titkosszolgálatok meg a vezetők tennék a dolgukat. Például körülnéznének brüsszelbe és begyüjtenék azt a fél hadseregre való fegyvert amit az arabok ott rejtegetnek (hah, rejtegetnek, inkább árulnak...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Next level racing gt liter szimulátor állvány
- Asus Rog Strix RTX 4090 Evangelion 2.0
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest